Καλεσαν τον φρουραρχο της βουλης για να απομακρυνει τον λαγο της χρυσης αυγης (φωτο)

18:31 8/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Ένταση πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο Πάνος Σκουρλέτης αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η αντίδραση από την πλευρά του βουλευτή Λαγού ήταν...
ιδιαίτερα έντονη με φράσεις να ξεφεύγουν και να είναι πολύ κοντά ένα θερμό επεισόδιο.
Έτσι με πρωτοβουλία του προεδρείου η ολομέλεια διακόπηκε και αυτή την την ώρα η φρουρά της βουλής
είναι εντός της αίθουσας προσπαθώντας να απομακρύνει τους βουλευτές τους ακροδεξιού κόμματος.

Από εκείνη τη στιγμή διεκόπη η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της συζήτησης στην ολομέλεια αλλά η ένταση δεν σταμάτησε με τους υπουργούς Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη να συνεχίζουν τις φραστικές αντεγκλήσεις.
Στη διένεξη παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος ζητώντας το λόγο από τα βουλευτικά έδρανα είπε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονίας Φϋσσα με τον Ηλία Κασιδιάρη να του απαντά ότι «είσαι ψεύτης».
Η συνεδρίαση αρχικά διεκόπη για ένα λεπτό αλλά εν συνεχεία αποφασίστηκε να διακοπεί για ένα τέταρτο καθώς ο προεδρεύων της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά αν δεν βγει από την αίθουσα ο Λαγός της ΧΑ. «Αν δεν φύγεις δεν θα συνειχιστεί η συνεδρίαση», του είπε με αποτέλεσμα οι χρυσαυγίτες να αρχίσουν να ουρλιάζουν, κατά τη συνήθη τακτική τους. Μάλιστα, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σχημάτισαν προστατευτικό τοίχος γύρω από τον Λαγό προκειμένου να μην τον απομακρύνουν από την αίθουσα οι άνδρες ασφαλείας του κτιρίου.
«Φωνάξτε τα ΜΑΤ να με βγάλουν» φώναζε ο Λαγός σε ένα ακόμη πρωτοφανές σκηνικό για τα κοινοβουλευτικά χρονικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα