Καινουργια αιτια για νεα θυελλα

16:32 14/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει το "Πράσινο Ποντίκι"
Μετά την κρίση που παρακολουθήσαμε σχετικά με την ψήφιση των αλλαγών του Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση, έρχεται προς αλλαγή ένας άλλος Νόμος, αυτός του Γ. Ραγκούση για την Ιθαγένεια. Οι συντάκτες της προγραμματικής συμφωνίας...
των τριών κομμάτων έχουν ήδη εντάξει την πρόβλεψη στο κοινό τους κείμενο «Προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου για απόδοση ιθαγένειας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εξελίξεις και σε αντιστοίχιση με τα ισχύοντα σε ευρωπαϊκές χώρες με παρόμοια προβλήματα»
Ήδη
ο Ε. Στυλιανίδης έχει προαναγγείλει την αλλαγή του.
Ο νόμος φένεται να παίρνει τον δρόμο για την βουλή προς τις αρχές Σεπτέμβρη και θα είναι και αυτός άλλη μια ικανή αιτία να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Για το νέο αυτό πονοκέφαλο σας είχαμε προϊδεάσει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας (http://fimotro.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4002.html)
Ήδη ο Γ. Ραγκούσης έχει αποστείλει εδώ και ημέρες ενημερωτικό email παρουσιάζοντας τις προτεινόμενες αλλαγές από την πλευρά της κυβέρνησης σε σχέση με τον Νόμο που ο ίδιος είχε προωθήσει ως Υπουργός Εσωτερικών.
Αναμενόμενη θα είναι η αντίδραση και από τους άλλους μεταρρυθμιστές (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου) καθώς και από τις κινήσεις που τους ακολουθούν. Επίσης, γρίφος και η στάση του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος λογικά θα υποστηρίξει για άλλη μια φορά την κυβερνητική του θητεία.
Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Σεπτέμβρης θα είναι καυτός σε όλα τα μέτωπα..
Keywords
Τυχαία Θέματα