Και γyναικα μεταξυ των δραστων ;

16:26 21/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Τέσσερις, τουλάχιστον τέσσερις, δράστες διακρίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στα βίντεο από τις δεκάδες κάμερες του εμπορικού κέντρου όπου έγινε χθες η βομβιστική επίθεση. Δεν αποκλείουν, δε, ανάμεσα τους να υπάρχει και γυναίκα...
Οι αστυνομικοί εμφανίζονται πια βέβαιοι ότι ο νεαρός που κατέγραψε η κάμερα του εμπορικού κέντρου The Mall είναι ο βομβιστής. Ηταν εμφανής η προσπάθειά του να κρύψει το πρόσωπό του από τις κάμερες κάτω από το γείσο του καπέλου που φορούσε
στρέφοντας διαρκώς το κεφάλι του σε άλλη κατεύθυνση από το καταγραφικό πεδίο των καμερών.
Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών, ίσως στην τοποθέτηση βόμβας συμμετείχαν για λόγους «κάλυψης» έξι ή επτά άτομα τα οποία πιθανότατα ήταν οπλισμένα.
Εκείνο που αναζητούν τώρα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ο τρόπος άφιξης και διαφυγής των δραστών. Δεν αποκλείουν να έφτασαν στο σημείο με συρμούς του ΗΣΑΠ ή του προαστιακού. Αυτό που γνωρίζουν οι αρχές είναι ότι τα προειδοποιητικα τηλεφωνήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έγιναν από την περιοχή του ΚΑΤ.
Πλέον οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ψάχνουν στοιχεία για το πώς και από πού προμηθεύτηκαν εκρηκτικά, πού είναι η γιάφκα τους και πώς μπόρεσαν να αποκτήσουν τέτοιες επιχειρησιακές δυνατότητες.
Keywords
Τυχαία Θέματα