Ηταν μια ωραια... ατμοσφαιρα...

12:07 9/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει το "Πράσινο Ποντίκι"
Μπορεί η οργανωτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώθηκε πρόσφατα αλλά από την 3η συνεδρίαση της δεν έλειψαν τόσο οι κόντρες όσο και οι σπόντες μεταξύ των στελεχών. «Είσαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να...
διαφυλάξεις το κύρος σου και να προσπαθείς να συνθέτεις τις διαφορετικές απόψεις» Η συγκεκριμένη φράση αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες,  στον Ι. Μαγκριώτη απευθυνόμενος στον Ε. Βενιζέλο
και η οποία γράφτηκε στον Τύπο χωρίς να αμφισβητηθεί.
Η Χ.Αράπογλου υπερασπιζόμενη τον Νόμο Διαμαντοπούλου (υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων την συγκεκριμένη χρονική περίοδο) ανέφερε ότι δεν κατάλαβε γιατί έπρεπε να προχωρήσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην αλλαγή του Νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Μια φράση πάντως του Ε. Βενιζέλου, δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς επέστρεψε το γάντι που του πέταξαν οι κορυφαίοι την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε «για κάποια παλικαράκια» που δηλώνουν εκσυγχρονιστές «και βγαίνουν από τα δεξιά και το μόνο που λένε είναι μέτρα, μέτρα, μέτρα...»
Η φράση αυτή ρίχνει για άλλη μια φορά λάδι στην φωτιά, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών από πλευράς Ιπποκράτους να την σβήσει ή τουλάχιστον να την περιορίσει.
Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η ανακοίνωση του επικεφαλής της αριστερής πρωτοβουλίας Γ.Παναγιωτακόπουλου, ο οποίος στρέφεται εναντίον της εφεδρείας στο Δημόσιο και θυμίζει την αντίθεσή του στην συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση Σαμαρά.
Είναι το δεύτερο κατά σειρά στέλεχος μετά τον Κ. Σκανδαλίδη, που τοποθετείται δημόσια, για το πακέτο των οικονομικών μέτρων που προτείνει η Τρόικα με σαφής αιχμές προς την ηγεσία σε περίπτωση ανοχής ή συνευθύνης.
Το γάντι συνεπώς επέστρεψε, το λάδι ξανά έπεσε και η αναζωπύρωση πιθανόν να έρθει καθώς ο Σεπτέμβρης είναι ήδη πολύ κοντά...
Keywords
Τυχαία Θέματα