Ιταλια, η πιο βαρια φανελα στην ποδοσφαιρικη ευρωπη

22:05 27/6/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η Ιταλία νίκησε 2-0 την Ισπανία στο Παρίσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2016, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία. Απέκλεισε δηλαδή την πρωταθλήτρια Ευρώπης και...
τώρα έχει μπροστά της την πρωταθλήτρια κόσμου (Σάββατο 2/7 στις 22:00 ο προημιτελικός).
Οι Τζόρτζιο Κιελίνι στο 33' και Γκρατσιάνο Πελέ στο 91'
ήταν αυτοί που πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης και χάρισαν στην χώρας του την εκδίκηση για την βαριά ήττα (4-0) στον τελικό του Euro 2012 από την "Furia Roja".
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν ανώτερη, για τουλάχιστον μία ώρα αγώνα ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ από νωρίς, αυτό δεν ήρθε, έτσι εν συνεχεία προτιμήθηκε η προσήλωση στην άμυνα.
Η Ισπανία στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου είχε συντριπτικά την κατοχή της μπάλας, περίπου στο 75%, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Για να νικηθεί ο Τζανλουίτζι Μπουφόν χρειαζόταν κάτι ιδιαίτερο και αυτό δεν ήρθε ποτέ από τους Ισπανούς, οι οποίοι γυρίζουν σπίτι, με τον Πελέ στις καθυστερήσεις τα βάζει τέλος σε κάθε τους ελπίδα.
Η Ιταλία απέδειξε ότι έχει την πιο βαριά φανέλα στην Ευρώπη. Όποιος και να πάρει το Κύπελο η Ιταλία είναι μια και μοναδική.
Keywords
Τυχαία Θέματα