Ηπα: αυτη η οκταχρονη ελαβε πανω απο ενα εκατομμυριο χριστουγεννιατικες καρτες...

Όταν ήταν πέντε ετών, το 2013, η οκτάχρονη σήμερα Safyre Terry, τραυματίστηκε...
σοβαρά κατά την διάρκεια εμπρησμού στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη. Στην πυρκαγιά ο πατέρας της και τα τρία μικρότερα αδέλφια της έχασαν την ζωή τους ενώ η κηδεμονία της Safyre δόθηκε στην θεία της Liz Dolder.

Με την βοήθεια και την παρακίνηση της θείας της η οκτάχρονη θέλησε φέτος τα Χριστούγεννα να διακοσμήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με
ευχετήριες κάρτες. Η μικρή κοινοποίησε το αίτημά της στο Facebook και σύντομα οι χρήστες ανταποκρίθηκαν τόσο, ώστε η οκτάχρονη να στολίσει το δέντρο της με πάνω από ένα εκατομμύριο ευχετήριες κάρτες! Ανάμεσα σε αυτές και μια κάρτα με ευχές από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, την σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες του ζευγαριού.

Η Safyre παίρνει το δώρο της από τον Άγιο Βασίλη

Η Safyre κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς τραυματίστηκε σοβαρά και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το ένα χέρι και το πόδι της ενώ το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από σοβαρά εγκαύματα.

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Όλμπανι, στη Νέα Υόρκη, κατασκεύασαν ένα τεχνητό χέρι και το προσέφεραν στην οκτάχρονη, ενώ η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Baking Memories 4 Kids» συγκέντρωσε χρήματα για να ταξιδέψει η Safyre στο θεματικό πάρκο της Disney στην Φλόριντα τον Μάρτιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα