«ικανοι» «αρεστοι», «ευνουχοι» και «γιουσουφακια» σε θεσεις ευθυνης της ερτ!!! (βιντεο)

11:59 4/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Σώσον κύριε τον λαόν Σου και
ευλόγησον την κληρονομίαν Σου»!
«Αβραάμ, Αβραάμ! Ο Θεός είδε την πίστη σου. Μην απλώσεις χέρι στο παιδί και μην του κάνεις τίποτε, αλλά σφάξε αυτό το κριάρι, που είναι δεμένο στο βωμό»...

Αλέξη κράτα, θα έρθουν και «καλύτερες» μέρες! Ο λαός είναι μαζί σου και όχι «Βρούτοι» και «Σαλτιμπάγκοι».
Με άλλα θέματα είχα αποφασίσει να ασχοληθώ σήμερα και άλλα μου βγήκαν. Τελικά δεν μπορώ να ξεφύγω από το Ραδιομέγαρο. Είναι αυτό που λέμε, «εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουνε». Χαμός στις Βρυξέλλες.
Δεν υπάρχει συμφωνία, έξοδος από το ευρώ, χρεοκοπία και πάει λέγοντας. Δεν αποκλείεται σε όλα αυτά να έχουμε τη θυσία του Αβραάμ για να δοκιμάσουν την πίστη μας μέσω του Κυρίου και να σωθούμε!

Αυτά συμβαίνουν στις Βρυξέλλες. Στο Ραδιομέγαρο το «Σουλτανάτο» που διορίστηκε από το Μαξίμου, με επικεφαλής τον «Σουλτάνο» με όλες τις εξουσίες που απορρέουν από την απόφαση, άρχισε την ανασυγκρότηση της ΕΡΤ. Βασικός στόχος του είναι να διαλύσει όλες τις αντιστάσεις των εργαζομένων και να διαιρέσει το συνδικαλιστικό κίνημα και την ΠΟΣΠΕΡΤ για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση.

Μέσα σε αυτό το κλίμα άρχισε να διορίζει «προσωρινούς» επιλεγμένους συντονιστές, που θα μονιμοποιηθούν με άλλες αποφάσεις, όταν θα έρθει η ώρα τους. Κρατήστε αυτή την επισήμανση.

Και ενώ ο Σουλτάνος διορίζει αρεστούς ευνούχους και γιουσουφάκια για εσωτερικά θελήματα, με «δόλωμα» σοκολάτες, αλληλοκατηγορίες ξέσπασαν μεταξύ του πρώην προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη και πρώην και νυν γενικού Νίκου Μιχαλίτση με βαριές εκφράσεις. Παρέμβαση στήριξης κάνει από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιώργος Φερέτης, με κάποια δικαστικά προβλήματα παλαιότερα.. Ας δούμε όμως την πρώτη «φουρνιά»-θα ακολουθήσουν και άλλες- προσωρινών «αλλά» μόνιμων συντονιστών που επελέγησαν με «αξιοκρατικά» κριτήρια:

-Γεώργιος Γιουκάκης: Συντονιστής , διεύθυνση Ραδιοφωνίας. Είναι δημοσιογράφος, δεν εργάστηκε στη ΔΤ τα δυο χρόνια, ακολούθησε αυτόνομη γραμμή άμυνας. Τώρα επέστρεψε στην ΕΡΤ χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές.
-Ιωάννης Καρκαλέτσης: Συντονιστής Τεχνικής Λειτουργίας Ραδιοφωνίας και Μουσικών Συνόλων. Δεν εργάστηκε στην ΔΤ, επέστρεψε στην ΕΡΤ. Η γυναίκα του έμεινε στη ΔΤ και τώρα στην ΕΡΤ.
-Χρήστος Σαλάπας: συντονιστής Διαδικασιών Υποδοχής, Ένταξης και Προσωρινής Τοποθέτησης του Προσωπικού της Γ.Δ. Ανάπτυξης & Τεχνολογίας.. Είναι εργαζόμενος στην ΔΤ και τώρα προνομιούχος. Επιστρέφει στην ΕΡΤ.
-Αθανάσιος Μάνδραλης: Συντονιστής Τεχνικής Λειτουργίας Περιφερειακών Σταθμών. Δεν εργαζόταν στην ΔΤ, επιστρέφει στην ΕΡΤ
-Χαράλαμπος Παπαγεωργόπουλος: Συντονιστής Τεχνικής Λειτουργίας Τηλεόρασης. Εργαζόμενος στην ΔΤ και τώρα προνομιούχος. Επιστρέφει στην ΕΡΤ.
-Ιωάννης Βουγιουκλάκης: Συντονιστής Τεχνικής Λειτουργίας Πολυμέσων. Εργαζόμενος στη ΔΤ και τώρα προνομιούχος. Επιστρέφει στην ΕΡΤ.
-Δημήτρης Γαζιδέλλης, ως συντονιστής Λειτουργίας & Ανάπτυξης Δικτύου Εκπομπής. Δεν εργαζόταν στη ΔΤ και επιστρέφει στην ΕΡΤ
-Ασημίνα Τέγα: Συντονίστρια Διαδικασιών Υποδοχής, Ένταξης και Προσωρινής Τοποθέτησης του Προσωπικού της Γ.Δ. Περιεχομένου. Δεν εργαζόταν στην ΔΤ έχει άλλη ιστορία. Επιστρέφει στην ΕΡΤ
-Μιχαήλ Νούτζιεντ, ως συντονιστής Τεχνικής Ανάπτυξης & Σχεδιασμού. Εργαζόμενος στην ΔΤ, τώρα προνομιούχος. Επιστρέφει στην ΕΡΤ.
-Βασίλειος Κούρεντας: Συντονιστής Πληροφορικής. Δεν εργαζόταν στην ΔΤ και επιστρέφει στην ΕΡΤ. Έχει τη δική του ιστορία.
-Παναγιώτης Αθανασόπουλος: Συντονιστής Διαχείρισης Δομικών & Η/Μ Υποδομών. Δεν εργαζόταν στην ΔΤ επιστρέφει στην ΕΡΤ.
-Βασίλειος Βασιλόπουλος: Συντονιστής Περιεχομένου Πολυμέσων. Δεν εργαζόταν στην ΔΤ. Επιστρέφει στην ΕΡΤ.
Όλοι αυτοί οι «προσωρινοί» θα μείνουν στη θέση τους, μέχρι τη σύνταξη και εφαρμογή των νέων κανονισμών της ΕΡΤ. Το πότε θα είναι έτοιμοι, αυτό εξαρτάται από τις πολιτικές εξελίξεις. Πάντως πολλοί μέσα στο Ραδιομέγαρο έχουν πάρει θέσεις μάχης και άλλοι είναι κρυμμένοι στα χαρακώματα και περιμένουν. Αυτό συμβαίνει και με την ανταλλαγή πυρών μεταξύ Προκοπάκη- Μιχαλίτση. Ο Προκοπάκης απαντά στα όσα του καταλογίζει μέσω των «Τυπολογιών» ο Κος Νίκος Μιχαλίτσης..

Διαβάστε, έχει αρκετό ενδιαφέρον:

Έτσι λοιπόν, Νίκο!

Δυο χρόνια τώρα αρθρογραφούσες για τον διαγωνισμό που δεν προχώρησε επειδή έκλεισε η ΕΡΤ. Τα τεύχη του έτοιμου διαγωνισμού υπάρχουν: ?9 εκατ, μόνον ο εξοπλισμός, πλέον ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός που παρέλαβες εν εξελίξει, είναι ?5.4 εκατ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ, πλέον ΦΠΑ. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή παραπλανάς συνειδητά. Μιλάς και για ψεύδη. Κανένα σπρώξιμο της δικής μου άποψης φουσκώνοντας.
Αν μπορείς παρουσίασε ένα δικό σου χαρτί όταν είχες θέση ευθύνης με εκτίμηση κόστους. Δεν λέω ότι είσαι πονηρός, ανεπαρκής επαγγελματικά είσαι.

Σε δικό σου τηλεφώνημα τον Ιανουάριο 2014, μιάμισυ ώρα, σε ενημέρωσα για τη μείωση του κόστους - και πώς έγινε. Αν κατάλαβες τίποτε δηλαδή!

Παριστάνεις και τον αδέκαστο! Ναι, συνομίλησα με προμηθευτές πριν τον διαγωνισμό. Τους έβαλα να δώσουν εγγράφως τις εκτιμήσεις κόστους με όλα τα σουσούμια. Με τη βοήθεια του αγαπημένου σου φίλου Άρη Κοντιζά τους είχαμε στριμώξει, πράγμα το οποίο δεν μπορείς να φαντασθείς πως μπορεί να γίνει. Στον εύρωστο οργανισμό ήσασταν πάντα ευγενείς με τους προμηθευτές. Αν είναι παράτυπο, στείλε με στον εισαγγελέα. Να του πω πως κόβεις ?4.5 εκατ τουλάχιστον, πλέον ΦΠΑ - που λες και συ.

Εγώ παραμένω εδώ και κλείνω. Εσύ τον διαγωνισμό δεν μπορούσες να τον κλείσεις γιατί δεν μπορούσες να κατεβάσεις το κόστος. Φώναζες επί δύο χρόνια για τον διαγωνισμό των ?9 εκατ συν ΦΠΑ χωρίς εγκατάσταση, για τη συνωμοσία δεν ξέρω ποιών που δεν προωθήθηκε. Το ίδιο έργο, το βρήκες μαζί με τις τσίχλες και τα προφυλακτικά στο περίπτερο στο μισό κόστος.

Θα παριστάνεις τον αριστερό φιλεργατικό διευθυντή. Τις ημέρες του προϋπολογισμού χωρίς λεφτά που βρίσκεστε ως εταιρεία, θα σε τρώει το σαράκι:

Ο προδότης ο Κοντιζάς, μαζί με τη διοίκηση του περιπτέρου, εξοικονόμησαν ένα ετήσιο μισθό για 225 άτομα. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις ποτέ, όσο και να χτυπιέσαι.
Η μικρότητά σου θα συνοδεύεται και από τη σιωπή για τη αζημία απόλυση. Βλέπεις, στο Γκουλάγκ σου οι προδότες τιμωρούνται.

Κάνε τη δουλίτσα σου όπως μπορείς. Λεφτά δεν έχετε, μέχρι να φορτώσετε νέους φόρους στους πολίτες. Όχι περίπτερο, καρότσι πλανόδιου θ' αφήσεις.
Γιώργος Προκοπάκης

Παρέμβαση στο θέμα κάνει και ο Γιώργος Φερέτης υπερασπιζόμενος το Νίκο Μιχαλίτση αναφέρει:

«Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να μιλάει μαυτο το ύφος για κάτι που πρόσφατα γνώρισε .Η ΕΡΤ έχει ιστορία και προσφορά και ένα κομμάτι της ιστορίας είναι και ο Νίκος Μιχαλιτσης.Το καταθέτω ως ένας απο τους εκατό που ιδρύσαμε και υπηρετήσαμε την ΕΡΤ για σαράντα χρόνια.»
Γιωργος Φερετης

Γιώργο επειδή είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας, και είχες στο παρελθόν και μια δικαστική περιπέτεια, μην βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από μανδρότοιχους. Και όπως είπα επιδή είσαι άνθρωπος της εκκλησίας, και όταν ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη πάντα ήσουν φιλόξενος απόλαυσε μαζί με τον Σουλτάνο της ΕΡΤ αλλά και την πολιτική ηγεσία το:

«Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, διά του Σταυρού Σου, πολίτευμα». Μήπως και ο μεγαλοδύναμος βάλλει το χέρι του και μας σώσει

Τα παραπάνω λόγια είναι μία προσευχή προς τον Κύριο και μία αίτηση προς Αυτόν για να σώσει το λαό Του, και να τον ευλογήσει ως κληρονομία Του που είναι. Η σωτηρία αυτή θα έλθει με το να χαρίζει νίκες στους «βασιλείς» κατά των βαρβάρων!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα