Ιερισσος : επεισοδια με δακρυγονα ακομα και σε σχολειο

12:09 7/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : crimenet.gr
Μεγάλη ένταση και επεισόδια με δακρυγόνα, ακόμη και σε σχολείο, καταγράφονται από το πρωί της Πέμπτης στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν με ρίψη χημικών να απομακρύνουν κατοίκους...
που εμπόδιζαν αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια στα οποία διενεργούνται έρευνες σχετικά με την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες κατοίκων η αστυνομία έριξε δακρυγόνα ακόμα και σε προαύλιο σχολείου
της Ιερισσού.Μέσα στο σχολείο έχει μεταβεί ιατρικό κλιμάκιο καθώς έχουν λιποθυμήσει τρεις μαθητές από τη ρίψη χημικών.Προσαγωγές δεκάδων ατόμων έγιναν από την αστυνομία, ανάμεσά τους και αρκετών ανηλίκων.Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της Ιερισσού εμπόδισαν το κλιμάκιο της αστυνομίας να προχωρήσει σε έρευνες και συλλογή στοιχείων σε οικίες ατόμων που είχαν ταυτοποιηθεί με γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης στις Σκουριές.Οι κλούβες έχουν σταματήσει στη διασταύρωση για Ξηροποτάμι.Στο χωριό χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώνονται έξω από το κτίριο της Αστυνομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα