Ιδιος με τη μαμα του ο πριγκιπας γεωργιος...

15:13 31/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια όμορφη οικογενειακή στιγμή ήταν η χθεσινή φωτογράφιση του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ και δούκισσας Κέιτ, με τον μικρό γιο τους,...
πρίγκιπα Γεώργιο, αλλά και τον σκύλο τους Λούπο. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα από τα παράθυρα της κατοικίας του ζευγαριού, στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Η ομοιότητα του πρίγκιπα Γεώργιου με την μητέρα του είναι εμφανής ειδικά στα παχουλά μάγουλα και τη μύτη ενώ τα ξανθά μαλλιά είναι από τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι παρατηρητικοί Βρετανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι η ομοιότητα του μικρού Γεώργιου με την μητέρα του είναι μεγάλη και αναφέρουν ότι η Κέιτ σε φωτογραφία του 1982, δηλαδή λίγο μετά τη γέννησή της, είναι ολόιδια ο γιος της!

Μόνο στο ντύσιμο ίσως επενέβη ο παππούς του μικρού, πρίγκιπας Κάρολος, αφού το γαλάζιο πουλόβερ που φορούσε ο μικρός κατά την φωτογράφιση είναι από κασμίρ και μάλιστα δώρο του παππού του, που το αγόρασε από βρετανική βιοτεχνία που κατασκευάζει πουλόβερ.

Σημειώνεται ότι σε δύο εβδομάδες ο μικρός πρίγκιπας θα συνοδεύσει τους γονείς του στο πρώτο του ταξίδι στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία και όπως έχει εξομολογηθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε φίλους του δεν θα ήθελε να ταξιδέψει στο εξωτερικό αφήνοντας τον γιο του πίσω στο παλάτι παρόλο που εξέφρασε την ανησυχία του μήπως ο μικρός Γεώργιος είναι λίγο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα