Η υποθεση κασιδιαρη εμπνεει το hollywood! θα γυριστει ταινια η ζωη του;

12:45 14/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν είναι ανέκδοτο! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δύο μεγάλες εταιρίες του Hollywood, με τα διακριτικά WR και UA έχουν δείξει ιδιαίτερο...
ενδιαφέρον για τη ζωή του νεαρού πολιτικού. Μάλιστα μετά τα τελευταία γεγονότα, και την προφυλάκιση του, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον τους.
Λέγεται ότι η Μανιάτικη καταγωγή του, ο σκληρός και βίαιος χαρακτήρας του, μαζί με την εξυπνάδα, την ομορφιά, το αρρενωπό και καλογυμνασμένο σώμα του, με το άγριο, αλλά
αφοπλιστικό του βλέμμα, έχουν κάτι από τον George Clooney. Σεναριογράφοι που ασχολήθηκαν με το θέμα το βρήκαν πολύ ενδιαφέρον και άρχισαν να πλάθουν στη φαντασία τους την όλη ιστορία.
Δεν αποκλείεται, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα της προφυλάκισης των βουλευτών-και Κασιδιάρη-να φθάσουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι των εταιριών για να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι δυνατόν να γυριστεί μια τέτοια ταινία, που θα έχει και έντονο ερωτικό στοιχείο, με Happy End.
Ενδιαφέρον όπως υποστηρίζουν θα έχει και η δικαστική πλευρά, που μέσα από τη μυθοπλασία θα δώσουν άλλη διάσταση με ερωτικά στοιχεία. Κύριος άξονας θα είναι το μίσος και το πάθος των ανακριτριών, που θέλουν να τον βάλουν φυλακή για τα όσα έχει πράξη. Το μίσος όμως και η εκδίκηση, τους, μετατρέπεται σε σφοδρό έρωτα τον οποίο διεκδικούν και οι δυο γυναίκες.
Θαμπωμένες από την ομορφιά του και τη σκληρότητα του, δεν μένουν ασυγκίνητες. Μέσα από τις πολύωρες ανακρίσεις, η καθεμιά των διεκδικεί για τον εαυτό της, χωρίς να γνωρίζει η μία ότι τον ποθεί η άλλη. Αυτό-είναι σπάνιο αλλά-συμβαίνει πολλές φορές, τα θύματα, να ερωτεύονται, δολοφόνους απαγωγείς βιαστές κλπ.
Για μας το πρόβλημα είναι αν επιχειρήσουν ένα τέτοιο εγχείρημα, ποιος θα μπορέσει να αποδώσει πιστά το χαρακτήρα του Ηλία Κασιδιάρη; Λέτε κάποια μέρα να έρθει πρόσκληση από το Hollywood, για μια λαμπρή καριέρα(!)με φόντο την προφυλάκιση; Ξέρετε πολλές φορές το μίσος και η εκδίκηση, φέρνει δόξα και χρήμα στο...Θύμα!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προτείνουμε τον τίτλος της ταινίας εφ΄όσον γυριστεί: «Η ανάκριση στα δίχτυα του έρωτα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα