Η τουρκικη star υποστηριζει οτι οι 8 στρατιωτικοι της αλεξανδρουπολης θα σκοτωναν τον ερντογαν!

17:01 19/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Σε αποκάλυψη - βόμβα για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη προχωρά η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Star», υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι...
στρατιωτικοί σχεδίαζαν να να προχωρήσουν στη δολοφονία του προέδρου Ερντογάν και αφού δεν τα κατάφεραν δραπέτευσαν στην Ελλάδα.
Οι οκτώ στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη
μετά το πραξικόπημα και ζητούν άσυλο στην Ελλάδα αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο πραξικόπημα και δηλώνουν ότι έχουν δεχθεί απειλές για τη ζωή τους.
Χθες το πρωί, καλύπτοντας τα πρόσωπά τους, οδηγήθηκαν στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης με τη διαδικασία του αυτοφώρου και έλαβαν προθεσμία έως την Πέμπτη για να απολογηθούν. Κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, για ηθική αυτουργία σε παράνομη πτήση (οι επτά) και για εκτέλεση παράνομης πτήσης (ο πιλότος).
Η Τουρκία ζητεί την έκδοσή τους, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι εκτελούσαν εντολές για μεταφορά τραυματιών όταν δέχτηκαν πυρά από την τουρκική αστυνομία και αποφάσισαν να προσγειωθούν για λόγους ασφαλείας στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα