Η σεξουαλικοτητα των... ανδρων, οι γυναικες και ο κωστας βουτσασ!

12:22 24/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αφορά τους άνδρες και τις γυναίκες. Μακριά από μνημόνια, φτώχια εξαθλίωση και μιζέρια που έχει γίνει πλέον καθημερινό...
βίωμα στη ζωή μας. Υπάρχουν λοιπόν και άλλες πλευρές στη ζωή μας άκρως ενδιαφέρουσες. Μία από αυτές είναι και η σεξουαλική συμπεριφορά των δύο φύλλων.

Έχει αναλογισθεί κανείς τι θα μπορούσε να συμβαίνει μεταξύ ανδρών και γυναικών εάν δεν υπήρχε αυτή η αμοιβαία σεξουαλική έλξη; Τι ενδιαφέροντα θα υπήρχαν μεταξύ τους; Αυτός ο ερωτισμός και η σεξουαλική επιθυμία για συνεύρεση δίνει μια άλλη διάσταση. Πολιτικά σεξουαλικά σκάνδαλα είναι γεμάτη η ιστορία! Οι λάτρεις του ποδόγυρου, «ζάπλουτοι» η μη, έχουν οδηγηθεί στην καταστροφή πολλές φορές από τις ερωμένες τους. Άλλωστε αυτό έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Όταν και οι «εταίρες» έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή.

Φίλος μου λοιπόν που είχε αδυναμία στον ποδόγυρο, γόης με πολλά λεφτά και κατακτήσεις, αναρωτιόταν, τι θα γινόταν όλο αυτό το πάθος του για τις γυναίκες όταν θα περνούσαν τα χρόνια, και θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσει σεξουαλικά, ακόμη και με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης.

Για να τον ενθαρρύνω, του ανέφερα ακόμη και τον εκδότη με τα κουνελάκια του playboy που πλησιάζει τα 90 και λέει ότι είναι «ενεργός». Και η απάντηση φιλοσοφημένη ήρθε αυθόρμητη από το στόμα του:

«Όλα αυτά είναι παραμύθια των ανδρών. Μόνο η γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν των «έρωτα» μέχρι τα βαθιά γεράματα. Έχουν ένα εργαλείο που δεν παθαίνει βλάβη ποτέ. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να καλούνται νεότεροι άνδρες για να επισκευάζουν τη «βλάβη» όταν είναι αναγκαία με επιθυμία της ιδιοκτησίας. Ο άνδρας δεν έχει τέτοια δυνατότητα, όσα νεαρά κορίτσια και αν καλέσει για θεραπεία. Το «έμβολο» είναι νεκρό όσο και αν προσπαθεί να περάσει στο «σωλήνα».

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί θυμήθηκα το φίλο μου τον Κώστα Βουτσά. Όλοι γνωρίζουμε τη λατρεία του στον ποδόγυρο και τις κατακτήσεις του. Σε μια παλιά δηλωσή του για τους άνδρες τις γυναίκες, τον έρωτα και το σέξ είχε πει το εξής αμίμητο ο μεγάλος κωμικός Κώστας Βουτσάς:

«...Ξέρετε ποια είναι η σεξουαλική διαδρομή του άνδρα; Μαλακάσα, Καβάλα, Γλυφάδα, Δράμα!......». Και ο «Αδέσμευτος» του Δημήτρη Ρίζου από τον οποίο ψαρέψαμε την ατάκα σημείωνε: Και αν δεν είναι και φανατικός άνδρας, προσθέστε στη διαδρομή και το... Κατάκωλο!
Καλές διακοπές και προσοχή τα «έμβολα» τώρα το καλοκαίρι!
Keywords
Τυχαία Θέματα