Η realnews αυτης της κυριακης...

14:08 28/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Ρήξη με τη διαπλοκή, λύση με την Ευρώπη" και βαρυσήμαντη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. O Πρωθυπουργός επισημαίνει: "Δεν συζητάω τρίτο...
μνημόνιο" και εκτιμά ότι "η δημοκρατική Ευρώπη δεν θα επιλέξει τη ρήξη". Ο Α. Τσίπρας
δίνει έμφαση στις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης που είναι: "όχι σε περικοπές μισθών-συντάξεων και σε απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων".

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός λέει: "Η συμφωνία του Ιουνίου δεν μπορεί παρά να αφορά και την αλλαγή των όρων για την αποπληρωμή του χρέους, καθώς και την απομείωσή του". Επίσης αποκαλύπτει: "Έχουμε ήδη εκκινήσει διαδικασίες έρευνας των διάφορων λιστών μεγαλοκαταθετών, ερευνούμε ύποπτες συμβάσεις, ενώ μια από τις προτεραιότητες μας το επόμενο διάστημα είναι η εκκίνηση και ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες". Ο Α. Τσίπρας αναφερόμενος στα εσωκομματικά διευκρινίζει: "Αν υπάρξουν στελέχη στο μέλλον που θα βάλουν το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον πάνω από τα συμφέροντα της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτό δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "7 "εμπόδια" στην ανάπτυξη". Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει: "Η χώρα χρειάζεται τώρα επειγόντως και πάση θυσία αναθέρμανση της οικονομικής της δραστηριότητας, ώστε να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας. Και αυτό προϋποθέτει την προσέλκυση "φρέσκου" χρήματος, το οποίο πηγαίνει πάντα εκεί που βλέπει ευκαιρίες! Όχι...μπελάδες!"

Στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης θέτει το ερώτημα αν κάποιοι από τους ανθρώπους της εξουσίας θα αντέξουν στον πειρασμό να βάλουν το δάκτυλό τους στο μέλι της ξενοκρατίας καθώς, μετά τους «έντιμους συμβιβασμούς» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, θα στηθούν αργά ή γρήγορα λεόντειες συμβάσεις με ανάλογες μίζες. Με την ευκαιρία αυτή θυμίζει τους Έλληνες πρωθυπουργούς, πολιτικούς ηγέτες, ακόμη και δημοσιογράφους, που έφυγαν πάμπτωχοι. Και αναρωτιέται αν οι κυβερνώντες σήμερα θα καταφέρουν να τους μιμηθούν . Και αν θα έχουν τη δύναμη να πολεμήσουν τη διαφθορά όταν και οι τέσσερις εξουσίες έχουν προσβληθεί, άλλες λίγο άλλες πολύ, από την...επάρατη νόσο…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Σε ανοικτή γραμμή Σαμαράς-Βενιζέλος. Τα τηλεφωνήματα μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών για τη διαμόρφωση κοινής αντιπολιτευτικής τακτικής.
- Γιώργος Παπακωνσταντίνου: "Στην εξεταστική θα τα μπουμπουνίσω όλα". Τι λέει σε στενούς συνεργάτες του ο πρώην υπουργός μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.
- Νίκος Μιχαλολιάκος: Τι στάση θα τηρήσει στη δίκη του που αρχίζει.
- "Θα τα δώσουμε όλα" - "ούτε οι συμπαίκτες μου ούτε εγώ θέλουμε να είμαστε μέλη μιας ομάδας που θα αποτύχει" επισημαίνει ο Στέφανος Αθανασιάδης για τη μάχη της Ελλάδας με την Ουγγαρία.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Ως φαίνεται ο "τρελός πιλότος" είναι πιο φθηνός από τον νουνεχή και εργασιακώς πιο ευέλικτος (έως τελικής πτώσεως). Πολλά λέγονται (και μέσα τους χάνονται ακόμα περισσότερα) όμως μάλλον θα είχε ενδιαφέρον μια έρευνα: πόσα αεροσκάφη έπεσαν και γιατί, εν σχέση με το παρελθόν, απ' όταν άρχισαν να ιδιωτικοποιούνται η μια μετά την άλλη οι πρώην κραταιές κρατικές εταιρείες αερομεταφορών;".

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Κρύβουν τον έρωτά τους! Τρυφερές στιγμές για Τζ.θεωνά-Δ.Αναστασιάδη. Αποκλειστικές φωτογραφίες
- Η ζήλια απείλησε την ευτυχία τους. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν έτοιμοι να προσφύγουν σε δικηγόρο, καθώς υπήρξαν γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους, αλλά τελικά ξεπέρασαν την κρίση!
- Ψάχνουν το σπίτι των ονείρων τους. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αναζητούν νέα κατοικία που θα στεγάσει τον έρωτά τους στα νότια προάστια.
- Θέλξη: "Περιμένω τη δεύτερη κόρη μου".
- Κώστας Κόκλας: "Δεν ήμουν πιστός στο γάμο μου".
- Παυλίνα Βουλγαράκη: Η απόσταση έφερε τον χωρισμό από τον Χ.Ψωμόπουλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα