Η... πιπα που κοβει το καπνισμα!

21:48 1/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως με μία πίπα… θα μπορούσατε να κόψετε το κάπνισμα; Ναι, καλά διαβάσατε! Κάνοντας το τσιγάρο σας και παράλληλα την πίπα σας, σε 4 μόλις εβδομάδες θα έχετε γίνει πρώην καπνιστής!...

Ελάτε, παραδεχτείτε το… Όλοι μας έχουμε προσπαθήσει τουλάχιστον μία φορά να κόψουμε το κάπνισμα, χωρίς όμως επιτυχία. Η πιο κοινή δικαιολογία που προβάλλουμε, το «όποτε θέλω, το κόβω» γνωρίζουμε όλοι πως δεν ισχύει, καθώς η ανάγκη για νικοτίνη είναι μεγάλη για να κοπεί απότομα και η συνήθεια του τσιγάρου ανάμεσα στα δάχτυλα δύσκολα ξεχνιέται.
Τώρα πια με το καινοτόμο σύστημα διακοπής καπνίσματος Venturi, μέσα σε 1 μόλις μήνα έχετε γίνει πρώην καπνιστής. Μία… πίπα την εβδομάδα αρκεί για να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη συνήθεια του καπνίσματος και να νιώσετε πλέον υγιής!
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Venturi Stop Smoking System βασίζεται στην χρήση διαφορετικού ειδικού φίλτρου κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το ποσοστό πίσσας και νικοτίνης που συγκρατεί.
Πως λειτουργεί ακριβώς; Η συστηματική χρήση των φίλτρων συγκρατεί διαδοχικά το ποσοστό νικοτίνης που λαμβάνετε και στο τέλος έχετε απαλλαγεί οριστικά από τον εθισμό σας σε αυτήν. Χρησιμοποιώντας το κόκκινο φίλτρο κατά τη διάρκεια της 1ης εβδομάδας, μειώνετε κατά 30% το ποσοστό πίσσας και νικοτίνης, τη 2η κατά 60%, την 3η κατά 70% και την τελευταία κατά 80%. Έτσι, οικονομικά και ανώδυνα η κακιά συνήθεια του καπνίσματος έχει γίνει… καπνός!
Keywords
Αναζητήσεις
venturi kapnisma, pipa kapnisma
Τυχαία Θέματα