Η palmos analysis, η πρωτη δημοσκοπικη εταιρεια που μηνυει τον λεβεντη…

17:10 3/10/2016 - Πηγή: Fimotro

Μετά τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ε.Κ. σχετικά με εταιρεία δημοσκόπησης που του ζητούσε 10.000 ευρώ για να ανεβάσει το κόμμα του στο 8%, χωρίς όμως να παρουσιάσει κανένα στοιχείο, φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των δημοσκόπων. Η δημοσκοπική εταιρεία Palmos Analysis, προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Η προσφυγή στις δικαστικές αρχές οφείλεται στις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι η εν λόγω εταιρεία είχε δείξει το κόμμα του “με μηδέν” σε δημοσκόπηση πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, η δημοσκοπική εταιρεία χαρακτηρίζει τόσο απολύτως ψευδείς όσο και συκοφαντικές αυτές τις δηλώσεις υπενθυμίζοντας μάλιστα, ότι οι δημοσκοπήσεις της προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ” και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο σταθμό REAL FM (28 και 29/9/2016 αντίστοιχα) ισχυρίστηκε, αφενός, ότι η εταιρία μας «έδειχνε» το κόμμα του «με μηδέν» στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρία μας «από την Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα