Η οικονομια "πρωταγωνιστησ" της κυβερνησης...

11:49 9/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος ΚούτρικαςΟικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑΑγαπητό Fimotro,To... καλό κλίμα στην οικονομία με την έξοδο στις αγορές και την επίσκεψη Μέρκελ θέλει να... εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση με σκοπό να δώσει μία διαφορετική... "αντζέντα" στην επικαιρότητα... Παρά τις δηλώσεις Στουρνάρα ότι... "δεν βιαζόμαστε να βγούμε στις αγορές" η έξοδος δίνει προβάδισμα στην κυβέρνηση για... αλλαγή της "αντζέντας" από την υπόθεση Μπαλτάκου και διαμορφώνει αισιοδοξία
ότι... "πολιτικά" η κυβέρνηση μέσω τις οικονομίας κινείται.... Ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει: το θέμα της ελάφρυνσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , την αύξηση της ρευστότητας μέσω της επιστροφής των ληξιπρόθεσμων οφειλών , το πρωτογενές πλεόνασμα και την πιθανή έναρξη της συζήτησης για το χρέος . Η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ έρχεται να επικυρώσει τις καλές επιδόσεις της χώρας μας στην υλοποίηση του προγράμματος και στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι οι δηλώσεις της θα είναι ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση .

Δεν υπάρχει περίπτωση η κ. Μέρκελ να μην αναφερθεί στην έξοδο της χώρας στις αγορές κάτι που θα ενισχύσει και την δική της εικόνα ενόψει ευρωεκλογών . Ακόμη ότι η χώρα θα βγει στις αγορές μία δήλωση της κ Μέρκελ ότι η Ελλάδα βγαίνει τώρα στις αγορές είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί αποτελεί σαφές και ηχηρό μήνυμα στους τεχνοκράτες των αγορών.
Keywords
Τυχαία Θέματα