Η οικογενεια ομπαμα φωταγωγησε το χριστουγεννιατικο δεντρο στην ουασινγκτον...

17:59 5/12/2014 - Πηγή: Fimotro
Την ώρα που στη Νέα Υόρκη αλλά και σε άλλες αμερικανικές πόλεις εκατοντάδες πολίτες διαδηλώνουν οργισμένοι ...
κατά των αστυνομικών και την ανοχή της κυβέρνησης στις εγκληματικές συμπεριφορές τους, ο Αμερικανός Πρόεδρος άναψε το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους αλλά τον ηθοποιό Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, ο Μπαράκ Ομπάμα φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 60.000
λαμπιόνια στο Εθνικό Πάρκο της Ουάσινγκτον, κοντά στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμς το χαρακτήρισε ως «σύμβολο ελπίδας» και ζήτησε από τον κόσμο αυτές τις μέρες των εορτών να κάνει μια σκέψη παραπάνω για τους στρατιώτες που βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, στέλνουμε τις ευχές μας και δίνουμε τις ευχαριστίες μας στους άνδρες και τις γυναίκες των στρατιωτικών μας, οι οποίοι συμβάλλουν στην υλοποίηση των ευχών μας. Και όπως έχουμε εμείς σφιχτά στην αγκαλιά μας τους αγαπημένους μας ας θυμηθούμε τις οικογένειες των στρατιωτικών των οποίων οι αγαπημένοι τους είναι μακριά από το σπίτι. Είναι οι ήρωες μας, και αξίζουν την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας και την ολόψυχη στήριξή μας», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα