Η φωτογραφια του καστρο που ''καιει'' τον σαρκοζι...

16:51 4/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Μετά το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, μία φωτογραφία που κοσμεί το γραφείο του Νικολά Σαρκοζί και απεικονίζει τον Φιντέλ Κάστρο να φορά δύο Rolex, «καίει» τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας...
Στο γραφείο του Σαρκοζί,όπου διεξήχθη η πρώτη του συνέντευξη από τότε που αποχώρησε από το Μέγαρο των Ηλυσίων (2012) προκειμένου να
δώσει εξηγήσεις στο γαλλικό λαό αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που απειλεί να τον θέσει εκτός πολιτικής σκηνής, υπάρχει μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο ιστορικός Κουβανός ηγέτης να φορά δύο ρολόγια Rolex.

Το εύρημα ανήκει σ΄ έναν Γάλλο τηλεθεατή, όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο αγνώστου ταυτότητας Γάλλος τηλεθεατής ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο Twitter και από εκεί ανέλαβε δράση η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» υπενθυμίζοντας στους αναγνώστες της ότι, μετά τις συμβουλές της τρίτης συζύγου του, Κάρλα Μπρούνι, το 2012, ο Σαρκοζί αποχωρίστηκε το αγαπημένο του λευκόχρυσο Rolex και το αντικατέστησε με ένα πιο προσιτό, από πλευράς τιμής, ρολόι: ένα Patek Phlippe, αξίας 55 χιλιάδες ευρώ.

«Στο γραφείο του Σαρκοζί ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο φοράει Ρόλεξ», αναφέρουν τα σχόλια στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για την γαλλική εφημερίδα, Κάστρο και Σαρκοζί έχουν κάτι κοινό: αρέσει και στους δύο να επιδεικνύουν τα πανάκριβα ρολόγια τους και μάλιστα όταν ετοιμάζονται να αναλάβουν τα ηνία της χώρας τους. Το 1959, ο Κάστρο ανέλαβε την πρωθυπουργία της Κούβας φορώντας δύο Rolex και ο Σαρκοζί ανέλαβε την γαλλική προεδρία το 2007 φορώντας ένα!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα