Η ερτ εκλεισε... ζητω η μεγαλη αικατερινη της νεριτ!

14:51 3/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Κατερίνα Ευαγγελάκου. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Από το 2005, καθηγήτρια σκηνοθεσίας στο τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου...
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου: Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση του αρμόδιου υφυπουργού ραδιοτηλεόρασης κυρίου Παντελή Καψή μεταξύ των 5 νέων ονομάτων του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, «μετά από μακρά και επίπονη επεξεργασία εκατοντάδων βιογραφικών».

Διαβάζοντας
ένα τέτοιο όνομα, καθηγήτρια, πανεπιστημίου, ακαδημία κινηματογράφου, δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα. Ένας άνθρωπος επιτέλους στην κατάλληλη θέση. Αν και αρκετές δεκαετίες στο χώρο των ΜΜΕ, σε ενημέρωση και ψυχαγωγία το όνομα αυτό, δεν είχε στην αγορά κάποια ιδιαίτερη πορεία και εκτίμηση. Πολλές φορές όμως υπάρχουν αθόρυβα πρόσωπα στο χώρο τους που αξίζουν την αγάπη μας και την εκτιμησή μας.

Σχολή Χατζίκου, ένα απλό Ιδιωτικό ΙΕΚ, και πανεπιστήμιο, κάπου δεν μου κολλούσε. Και τούτο, διότι σε δραματικές, καλλιτεχνικές, σχολές και ΜΜΕ που εκπέμπουν λάμψη και αναγνωρισημότητα πηγαίνουν και πολλά «ψώνια»!!! Θέλησα λοιπόν να το ψάξω περισσότερο και να δημοσιοποιήσω το αποτέλεσμα. Τα διάφορα σωματεία δεν με φώτισαν σχεδόν καθόλου για την πορεία της Αικατερίνης Ευαγγελάκου.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει: Δύο ταινίες μικρού μήκους, και 3 μεγάλου χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Συνεργασία με τη Cinetic (παρασκήνιο) και CL Productions (Hotel Τρίτων). Συγγραφέας 2 παιδικών βιβλίων. Δεν γίνεται λέω θα κάνει ακαδημαϊκή καριέρα, αφού είναι σε πανεπιστήμιο και ακαδημία. Δεν μπορεί να την επέλεξαν μόνο με αυτά τα προσόντα, και άρχισα να ψάχνω, μετά από πληροφορίες για σπουδές στη Γαλλία με υποτροφία.

Πληροφορίες και διαδίκτυο μου έδωσαν χρήσιμα στοιχεία καισυμπεράσματα, που με γεμίζουν θλίψη, ντροπή, και απογοήτευση, για πρόσωπα που επιλέγονται σε τέτοιες θέσεις. Η έρευνα λέει, ότι από το 1985 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής CINETIC, αρχικά ως μοντέρ και στη συνέχεια ως σκηνοθέτης της τηλεοπτικής εκπομπής «Παρασκήνιο». Πριν έχετε τα δικά μου αποτελέσματα και όλη την πορεία προς την κορυφή, με τη βοήθεια του Καψή και των συνοδοιπόρων του, διαβάστε την επιστολή που ψαρέψαμε και ήταν και αφορμή της έρευνας:

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ

Η Κατερίνα Ευαγγελακου (σ.σ. εργάζεται και αυτή στον ΔΟΛ), που το θράσος της είναι ανεπανάληπτο, φτάνει κάθε πρωί με το μηχανάκι της στην οδο Μουρούζη, δίνοντας εντολές στους πάντες να ανακαινισθεί το γραφείο της, απαιτεί πανάκριβο υπολογιστή και μιλάει απρεπέστατα σε όλους τους υπαλλήλους.
Που ακούστηκε απλό μέλος του ΔΣ να απαιτεί πολυτελέστατο γραφείο για να κάνει τις "συναλλαγές" της.

Συναλλαγή 1η:

Οργάνωσε επιτροπή με επικεφαλής τον φίλο της παραγωγό Τάκη Χατζοπουλο, της εκπομπής "Παρασκήνιο" από το 1977!! και με άλλους κολλητούς της για να μιλάνε για πρόγραμμα, πως θα μοιράσει αυτή η κυρία το χρήμα δηλαδή, με το αζημίωτο βέβαια. Αυτή είναι η μόνη της έγνοια.

Γιατί δεν χρησιμοποιεί και άλλους παραγωγούς η ανθρώπους της τηλεόρασης στην Επιτροπή αυτή;

Έχει παραγκωνίσει τον Προκοπάκη, ο οποίος είναι καθαρά διακοσμητικό στοιχείο από ότι φαίνεται.

Είναι πάντως ύποπτο γιατί μέλος του Δ.Σ. ασχολείται με τις παραγωγές της ΝΕΡΙΤ που θα λειτουργήσει μετά από 8 μήνες τουλάχιστον και δεν ασχολείται με το πόσα κανάλια και τι τηλεόραση θα προκύψει, όπως ορίζει ο νόμος ότι δηλαδή η πρώτη και κύρια δουλειά του Δ.Σ. είναι να υλοποιήσει τον νέο τηλεοπτικό φορέα.

Σε έχουμε καταλάβει ότι έχεις βουτήξει το χέρι βαθιά στο μέλι, κυρία μου...

Αριστείδης Νικολαΐδης
Διευθ. Παραγωγής

Αυτή η επιστολή του κυρίου Νικολαίδη θα φανεί προφητική με τα όσα θα μάθετε στη συνέχεια. Μπορεί η ΕΡΤ να έκλεισε..ζήτω η ΝΕΡΙΤ της «Μεγάλης Αικατερίνης» και νέας Τσαρίνας. Λίγο υπομονή για νεότερα. Θα μάθετε πως γινόταν ανανέωση εκπομπής με 18.810 ευρώ και τη προσαυξήσεις είχε με την υπ΄αριθ, ΑΔΣ 754/12-1-2006 ΘΈΜΑ 2ο....που συνεργαζόταν. Ακόμη πως οργανώνει το κονκλάβιο γύρω της με πρόσωπα και φατρίες.
Αντώνη Σαμαρά και Μαξίμου αν και φίλοι, σας λυπάμαι! Δεν ξέρετε σε τι τηλεοπτικά κοράκια έχετε πέσει. Κοιμηθείτε μέχρι να σας αλυσοδέσουν!!!!!!!!
Keywords
Αναζητήσεις
ευγενια χατζικου γιος
Τυχαία Θέματα