Η ερτ απεκτησε δ.ς.....!

07:34 3/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου να μη γίνει καμία νομική και οικονομική μεταβολή στην ΕΡΤ, ύστερα από προσφυγή του δικηγόρου Γ. Κόκκα, διορίζεται μέχρι της 18 Φεβρουαρίου, ημερομηνία...
συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων προσωρινό ΔΣ. Σύμφωνα με την πρόταση του διορίζονται μέλη οι:
Ιωάννης Καρακώστας, πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Χαράλαμπος Κουρής μουσικός, Ιωάννης Διαβάτης δημοσιογράφος,
Όθωνας Ιακωβίδης επιχειρηματίας, Ιωάννης Μανώλης εκπαιδευτικός, Ανατολή Ιωακειμίδου οικονομολόγος και Παναγιώτης Πολιτόπουλος πολιτικός επιστήμονας.

Η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η ΕΡΤ δεν... έκλεισε ποτέ! Οριστική απόφαση θα ληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου που θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Να σημειώσουμε, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι από τη συζήτηση απουσίαζε η εκπρόσωπος του δημοσίου και διαχειρίστρια της ΔΤ-ΥΠΟΙΚ κα Αφροδίτη Γουγά.

Ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος κ. Χ. Κουρής, ζήτησε από την Αφροδίτη Γουγά, διαχειρίστρια της ΕΡΤ Α.Ε στο υπουργείο Οικονομικών όλα τα στοιχεία της περιουσία της ΕΡΤ και της διαχείρισης της! Η υπόθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού στρέφεται και εναντίον της ΝΕΡΙΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα