Η απαντηση του γιωργου παπαχρηστου στον στ. παναγουλη

00:08 19/7/2012 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ FIMOTRO ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Αγαπητέ Στάθη,
έλαβα την επιστολή σου την οποία δεν πρόκειται φυσικά να σχολιάσω. Σε ενημερώνω απλώς, οτι η δική μου πορεία είναι διαυγής, στον τόπο και το χρόνο. Δεν πίνω, δεν παίζω τζόγο, δεν έχω "δαγκώσει" φίλους...
και γνωστούς ώστε να με αποστρέφονται όταν με βλέπουν. Δεν έχω κάνει δηλαδή τίποτε για το οποίο πρέπει να ντρέπομαι, σε
βάρος είτε της κοινωνίας είτε της πατρίδας μου.
Επίσης έχω χτίσει με κόπο και μεγάλη προσπάθεια μια καριέρα, ασκώντας με συνέπεια το επάγγελμά μου, και δεν έζησα παρασιτικά σε βάρος κανενός λόγω του επωνύμου μου για παράδειγμα.

Σε ενημερώνω ακόμη οτι κανεις δεν μου χάρισε τίποτε -ουτε βεβαιως είχα καμια αργομισθία. Πολύ περισσότερο δεν είχα 7 (!!!) αργομισθίες. Στο Αθηναϊκο Πρακτορείο εργάζομαι απο το 1985, και στις Μακεδονικες Αερογραμμές, εργάσθηκα για περιπου δύο χρόνια ως υπευθυνος του γραφείου Τύπου, την περιοδο που λειτουργούσε ως αυτόνομη αεροπορικη εταιρια. Αμειβόμενος πάντοτε με βάση τις συλλογικές συμβάσεις της ΕΣΗΕΑ, οπως εύκολα μπορεις να διαπιστώσεις.

Προς ενημέρωσή σου επίσης σε πληροφορώ οτι το καθεστώς Καραμανλή, με ολους τους μηχανισμους που διέθετε επιχειρησε, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιεις εσύ τώρα (και με την συνδρομή τροφίμων των μυστικών κονδυλιων και των κρατικών προμηθειών εκδοτών) να με ακυρώσει, αλλά φευ δεν τα κατάφερε.

Αυτά,

Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος
Υ.Γ Και γράμματα γνωρίζω, σε βεβαιώ - όσον αφορά τις υποδείξεις περι του "ρέκτης".
Keywords
Τυχαία Θέματα