Η αντιτρομοκρατικη ''ψαχνει '' γνωστες οργανωσεις...

21:09 14/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Στοιχεία που παραπέμπουν στη μεθοδολογία γνωστών οργανώσεων συλλέγει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ώστε να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στο γραφείο του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ...
στην αντιτρομοκρατική θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με ένα αναβαθμισμένο χτύπημα μίας ομάδας η οποία φαίνεται να έχει αλυσιδωτή επιχειρησιακή εξέλιξη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την ενέργεια.
Στην αντιτρομοκρατική ξεκινούν, σύμφωνα με
το MEGA, από το ποιες ομάδες έχουν χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν καλάσνικοφ. Μία οργάνωση είναι η «Σέχτα Επαναστατών» η οποία πριν από 2,5 χρόνια είχε δολοφονήσει τον Σωκράτη Γκόλια και στην προκήρυξή της είχε στείλει φωτογραφίες με τρία καλάσνικοφ. Επίσης, η αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει πίσω από την επίθεση στο γραφείο του Πρωθυπουργού να βρίσκονται και υπολείμματα της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς», καθώς, όπως τονίζουν σε γιάφκα της οργάνωσης είχαν βρεθεί καλάσνικοφ.
Στις σκέψεις της αντιτρομοκρατικής, σύμφωνα με το MEGA, βρίσκεται και η οργάνωση «Όπλα», η οποία είχε πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικού Τμήματος στην Αγ. Παρασκευή και είχε τραυματίσει και έναν αστυνομικό.
Επίσης και ο «Επαναστατικός Αγώνας» είχε χτυπήσει με καλάσνικοφ, και μάλιστα αυτή την περίοδο γίνεται η δίκη για την οργάνωση, χωρίς όμως τα βασικά της στελέχη, καθώς το δικαστήριο δεν πρόλαβε να κάνει τη δίκη μέσα στο 18μηνο και αφέθηκαν ελεύθεροι. Τα δυο βασικά στελέχη της οργάνωσης, έπρεπε να παρουσιάζονται σε Αστυνομικό Τμήμα. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι δεν παρουσιάστηκαν και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες ώστε να βρεθεί ένα βίντεο που θα ξεκαθαρίζει πως έγινε η επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Η αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με το MEGA, έχει στη διάθεσή της ένα βίντεο στο οποίο όμως φαίνονται σκιές και η ανάλυσή του δεν βοηθά την έρευνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα