Η ανομη σχεση δεη-τερνα συνεχιζεται και στα σκουπιδια

16:38 11/3/2013 - Πηγή: Fimotro
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ FIMOTRO ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ...
Η αμαρτωλή σχέση μεταξύ ΔΕΗ-ΤΕΡΝΑ έρχεται από πολύ μακρυά και πηγαίνει ακόμα πιο μακρυά. Σε παλαίοτερο λοίπόν post γράφαμε για την αμαρτωλή σχέση ΔΕΗ-ΤΕΡΝΑ, στο κομμάτι της διαχείρισης των απορριμμάτων...

Αττικής.
Κυρίως
ως προς το απαράδεκτο γεγονός για τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς, της συνεργασίας τους χωρίς να έχει προκυρηχτεί ανοικτός διαγωνισμός.
Τώρα που έσκασε η ιστορία ΔΕΗ-ΜΕΤΚΑ και του περίφημου κ. Αθανασόπουλου οι αποκαλύψεις από εμάς θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας..
Λέγαμε τότε πως προξενεί εντύπωση το γεγονός πως η ΔΕΗ επέλεξε συγκεκριμένη εταιρεία (ΤΕΡΝΑ) χωρίς να κάνει να κάνει καμία ανοικτή πρόσκληση και προφανώς ούτε ανοικτό διαγωνισμό, ως όφειλε, ως εταιρεία του Δημοσίου, που την πηρώνουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Από ότι φαίνεται και από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ οι σχέσεις ΔΕΗ-ΤΕΡΝΑ έχουν πάρει τη μορφή "γάμου".
"Γάμος" που δεν είναι ηθικός και η νομιμότητά του, ακόμα διερευνάται από τους αρμόδιους.

Όπως φαίνεται και στην ανακοίνωση http://www.dei.gr/Default.aspx?id=60853&nt=18 στο Θέμα 7 "Ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας Waste Syclo Α.Ε.. "
"Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της θυγατρικής εταιρείας Waste Syclo Α.Ε. με την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. για συμμετοχή σε σχετικούς διαγωνισμούς στον τομέα της Διαχείρισης και Επεξεργασίας Αποβλήτων.

Ποιο διοικητικό συμβούλιο;
Φαίνεται πως ο κ. Αθανασόπουλος άφησε άξιους συνεχιστές...Επειδή όλα αυτά που γράφουμε εδώ είναι με ντοκουμέντα, κάτι τέτοιο είναι μία ακόμα απόδειξη της άνομης σχέσης ΔΕΗ-ΤΕΡΝΑ.
Η επιλογή μιας συνεργατικής σχέσης, ενός ιδιώτη, χωρίς κανέναν διαγωνισμό.
Ούτε νόμιμο ούτε ηθικό!!!
Θα έχουμε και συνέχεια
Keywords
Τυχαία Θέματα