Η "αγορα" που κυκλοφορει αυριο σαββατο...

Με τίτλο «Nέοι φόροι για το ασφαλιστικό» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει εισφορές σε τραπεζικές συναλλαγές, τυχερά παιχνίδια, ρυπογόνες επιχειρήσεις ακόμη... και στα πρόστιμα της Τροχαίας για να κλείσει την «μαύρη τρύπα» των ταμείων.

Επίσης η «Αγορά»:
• φέρνει στο φως το σχέδιο για την κατασκευή 12 καταυλισμών προσφύγων σε Αττική, Μακεδονία και νησιά του Αιγαίου.
• φιλοξενεί δηλώσεις του
Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος τονίζει: «Δεν υπάρχει ενιαίο πνεύμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το προσφυγικό».
• αποκαλύπτει την εμπιστευτική έκθεση που έστειλε η Ντέλια Βελκουλέσκου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην οποία επισημαίνει ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δεν θα κλείσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Το συνταξιοδοτικό απειλεί την κυβέρνηση» και του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τονίζει: «Να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία Βουλγαράκης και Ψωμιάδης».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα