Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:18 29/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «7 απαιτήσεις – φωτιά από την τρόικα» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά», που αποκαλύπτει τη βαριά ατζέντα η οποία θα ανοίξει με την επίσκεψη του επικεφαλής του eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, το...
δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Οι δανειστές αξιώνουν: Αλλαγές στα εργασιακά, «stress test» για τον «κόφτη», να διοριστεί το εποπτικό συμβούλιο του υπερταμείου, να στελεχωθεί το ΤΧΣ, να πωληθεί το 17% της ΔΕΗ, να ψηφιστεί από τη Βουλή η σύμβαση
για το Ελληνικό και να κατοχυρωθεί η πλήρης ανεξαρτησία της νέας αρχής για τα έσοδα. Στην συζήτηση θα μπουν και τα πλεονάσματα, τα ειδικά μισθολόγια, τα «κόκκινα δάνεια» και πολλά άλλα.

Επίσης η «Αγορά»:

•φέρνει στο φως το παρασκήνιο της έκθεσης του ΔΝΤ για τα «λάθη» του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. Ο Πολ Τόμσεν βρίσκεται σε δυσμένεια και δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από την θέση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος.
•παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία έχουν πέσει θύμα της κόντρας κυβέρνησης και ΤΑΙΠΕΔ. Ύστερα από 188 χρόνια λειτουργίας τα ΕΛΤΑ απειλούνται με λουκέτο.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος δηλώνει: «Η Αριστερά δεν είναι για τις καρέκλες» και του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Ν.Δ., Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Ο Τσίπρας θέλει εκλογές. Η Μέρκελ το επιτρέπει;».

Ακόμη η «Αγορά» δημοσιεύει συνέντευξη της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, η οποία λέει: «Δεν είμαστε συμπλήρωμα ούτε του λαϊκισμού, ούτε του νεοφιλελευθερισμού», καθώς και δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αποκαλύπτει: «Ο πρωθυπουργός με εμπιστεύεται».
Keywords
Τυχαία Θέματα