''h δουρου καταφευγει σε υβρεις για να καλυψει τις αδυναμιες τησ''...

12:40 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου καταφεύγει σε ύβρις για να καλύψει τις αδυναμίες του, σύμφωνα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, ...
ο οποίος σε νέες του δηλώσεις την Τετάρτη εξέφρασε την άποψή του ότι η συνυποψήφιά του για την Περιφέρεια, δεν έχει πρόγραμμα και μιλάει «γενικά και αόριστα».

«Έκανα φοβερή υπομονή. Ακόμη περιμένω ή να μου στείλουν “ονοματεπώνυμο και διεύθυνση” είτε να τα πάρουν πίσω. Όταν υπάρχουν προβλήματα κοινωνικά οικονομικά πρέπει ο καθένα να είναι συγκεκριμένος δεν μπορεί να καταλήγει σε ύβρις για να καλύψει τις αδυναμίες του», ανέφερε χαρακτηριστικά
ο κ. Σγουρός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κάλεσμα της κυρίας Δούρου σε ντιμπέιτ, χαρακτηρίζοντάς το «προφάσεις εν αμαρτία».

Χθες, ο κ. Σγουρός είπε ότι αποδέχεται την τη διακαναλική συνέντευξη που ζήτησε η κυρία Δούρου αλλά αλλά με μία προϋπόθεση: να ανακαλέσει το χαρακτηρισμό της περί «διαπλεκόμενου».

Ο κ. Σγουρός καταλογίζει στην κυρία Δούρου ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας «αναλώθηκε σε ένα συνθηματολογικό και υβριστικό προεκλογικό αγώνα, όχι για τα προβλήματα των πολιτών της Αθήνας, αλλά υπηρετώντας τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματός της και την αντιπολιτευτική του ρητορεία».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα