«γκαφα» η λαθος «εκτιμηση» του νικου παππα τα προσωπα στο δς της ερτ; (βιντεο)

10:39 27/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όποια και αν είναι η απάντηση στο «γκάφα» η «εκτίμηση» δεν αλλάζει το νόημα. Ο Νίκος Παππάς, και οι στενοί του συνεργάτες έπρεπε να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό από μια τέτοια...
επιλογή, και αν ακόμα ήταν προσωπική του απόφαση!

Ο υπουργός επικρατείας στο θέμα ΕΡΤ, τρέχει όχι με «νέφτι», αλλά με ταχύτητα φωτός και δίνει λύσεις!!! Σε ένα 3ήμερο αργίας επέλεξε το ΔΣ. Σχεδόν την ίδια μέρα η ξημερώματα, μετά την ακρόαση της επιτροπής, το Εθνικό Τυπογραφείο περίμενε να τυπώσει το ΦΕΚ
διορισμού. Τι ταχύτητα υπουργέ μου; Πρόσεχε μόνο τις «λακκούβες». Αν και όπως λένε έγκριτα ΜΜΕ οι 15 αστυνομικοί που έχετε στη διαθεσή σας, θα πράξουν το καθήκον τους.

Χθες το βράδυ οι «εργαζόμενοι» μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ, σας περίμεναν στο Ραδιομέγαρο μαζί με τα μέλη του ΔΣ για την επίσημη εγκαταστασή τους. Γιατί τους απογοητεύσατε; Τώρα όσο για την θητεία των μελών ΔΣ μέχρι το 2020 εάν δεν είναι ανέκδοτο είναι «φάρσα»!!!

Δεν θέλω να κάνω την «Κασσάνδρα». Η εκτίμηση όμως που έχω, είναι ότι το νέο ΔΣ της ΕΡΤ θα έχει πολύ σύντομα την τύχη του ΔΣ του Γιώργο Προκοπάκη. Πιθανόν και πριν το τέλος του 2015.

Τα πρόσωπα που επελέγησαν για την ΕΡΤ, με έναν πανίσχυρο διευθύνοντα σύμβουλο δεν έχουν μέλλον. Οι νέοι ένοικοι δεν έχουν καταλάβει, ότι στο Ραδιομέγαρο συγκρούονται 5 διαφορετικοί κόσμοι.

-Από τη μία είναι η δόξα, λάμψη, αναγνώριση και χρήμα που μαγνητίζει την κάθε ηγεσία της ΕΡΤ,
-Οι εργαζόμενοι με τεράστια προβλήματα διοικητικοοικονομικά και εργασιακά, -Τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα για τον έλεγχο της ΕΡΤ,
-Ο αυστηρός εναγκαλισμός με τον αρμόδιο υπουργό,
-Δεν υπάρχουν χρήματα για να λειτουργήσουν όλες οι δομές της ΕΡΤ, στο προ της 11ης Ιουνίου 2013 καθεστώς,
-Η διάσταση προσέγγισης απόψεων-Ταγματάρχη- με τους εργαζόμενους που τον περιμένουν στη στροφή από τη θητεία του στο Ραδιομέγαρο που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις σε συνδυασμό με την απορριψή του από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Όλα αυτά καλείται η νέα ηγεσία να συνθέσει, και να συμφιλιώσει πρόσωπα σε όλα τα μέτωπα. Τα μέλη είναι αισιόδοξα ότι θα τα καταφέρουν. Ειλικρινά το ευχόμαστε από καρδιάς. Φοβάμαι όμως ότι δεν έχουν την αίσθηση ότι πάνε στο «...κρεματόριο». Τους έχει τυφλώσει η «λάμψη» που εκπέμπει αυτό καθ΄εαυτό το μέσο. Μακάρι να μας διαψεύσουν.

Ο Διονύσης Τσακνής, έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολύ περισσότερο προς τους εργαζόμενους που έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία.
Μακάρι το οραμά του να γίνει πραγματικότητα, μέσα από τη: «σύμβασις αορίστου χρόνου». Ένα διαχρονικό, δικό του Τραγούδι. Το αφιερώνουμε στον ίδιο και τους εργαζόμενους. Εύχομαι οι «κυρώσεις» που αναφέρει, να μην τις υποστεί ο ίδιος, όποιες και αν είναι αυτές!

Πατήστε ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=OIggZtiEWbs

Η σύμβαση υπογράφτηκε με μάρτυρες πολλούς
κι έχει καθαρά και την υπογραφή μου
δεμένος μέχρι κόκκαλο και όρους πονηρούς
θα έχω μια ζωή οδηγό κι ερμηνευτή μου

Θυμάμαι ότι υπόγραφα πολύ, πολύ μικρός
με πέννα από φτερό νομίζω και μελάνι
μόνο από ανάγνωση δεν ήξερα ο φτωχός
κι έτσι τον χρόνο κυνηγώ που τρέχει και δε φτάνει

Όσες φορές χρειάστηκε να την συμβουλευτώ
μονίμως είχα άδικο κι έπρεπε να πληρώνω
κι αν κάποτε αποφάσιζα μονάχος να σκεφτώ
η σύμβαση απαγόρευε να σκέφτομαι και μόνος

Κρατάω κι εγώ τη σύμβαση με χέρι χαλαρό
και ψάχνω νά `βρω κάποιον που να θέλει να την κλέψει
διότι εντός της γράφεται και μάλιστα ρητώς
ο κάτοχος της δεν μπορεί να τηνε καταστρέψει

Αλίμονο ο κακόμοιρος δεν πρόσεξα καλά
αντίγραφα οι μάρτυρες κρατούν και σημειώσεις
κι αν ίσως από αμέλεια χαθεί και τα λοιπά
προβλέπει το συμβόλαιο πολύ βαριές κυρώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα