Γιναμε ουγκαντα... που εισαι ρε!

18:15 27/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όταν πήραμε εντολή από διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο που συνεργαζόμαστε, να κάνουμε άμεσα έρευνα-ρεπορτάζ, με τα...
όσα συνέβησαν και συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα, δεν πίστευα τα όσα έβλεπα και άκουγα, σε δημόσιους και κλειστούς χώρους.

Ειλικρινά οι ουρές σε Σούπερ Μάρκετ και σε ΑΤΜ
τραπεζών, με έκαναν να ντρέπομαι σαν Έλληνας. Δεν ήταν μόνο ο συνωστισμός και στις δύο περιπτώσεις, που συνοδευόταν από εκνευρισμό και αβέβαιο το αύριο που ξημερώνει. Ήταν και τα «ράφια» των Σούρερ Μάρκετ που άδειαζαν και δεχόντουσαν συνέχεια ανεφοδιασμό και τα ΑΤΜ άδεια, να θυμίζουν πόλεμο.

Ήταν ακόμη οι φράσεις απελπισίας προδοσίας και απογοήτευσης των πολιτών εκ μέρους των πολιτικών, με φράσεις που έβγαιναν από τα χείλη από αγανακτισμένων Ελλήνων της «ουράς», όπως:

«Μας κάνατε ....Ουγκάντα, που είσαι ρε..Παπαδόπουλε!»

Σε μια άκρως δημοκρατική χώρα που έχει υποφέρει από δικτατορίες, να ακούγονται αυτές οι λέξεις διχάζει το λαό! Θα μπορούσα να γράψω πολλά, και πολύ περισσότερα, ακούγοντας και τους εκπροσώπους του λαού μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Για τα όσα συμβαίνουν, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Πολύ μεγαλύτερες όμως είναι του ίδιου του Ελληνικού λαού, που πιστεύει την «παραμύθα» που του σερβίρουν προεκλογικά κάποιοι «ψεύτες» πολιτικοί. Όπως δείχνουν τα γεγονότα, οι εκλογές θα είναι αναπόφευκτες.

Ας ευχηθούμε, ότι αυτή τη φορά θα έχει καλύτερο αισθητήριο και θα ψηφίσει με αίσθημα ευθύνης, και γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι των πολιτικών! Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη, ανήκει στην Ευρώπη και θα παραμείνει στην Ευρώπη. Όποιος τολμήσει να υποστηρίξει το αντίθετο, θα υποστεί τις συνέπειες, για να μην πω, ότι θα πρέπει να δικαστεί-από την ιστορία- για εσχάτη προδοσία!
Keywords
Τυχαία Θέματα