Γιατι κερδισε τις εντυπωσεις ο τσιπρασ;

09:45 7/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Η στρατηγική Κεδίκογλου της πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά τη γνώμη μας η αιτία που κέρδισε της εντυπώσεις ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινοβραδυνή εμφάνιση και ομιλία...
του για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
'Οταν ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναπαράγεις επί μήνες εμφυλιοπολεμικό κλίμα για να δικαιολογήσεις την δική
σου ανυπαρξία έργων, την ευνοιοκρατία, το βόλεμα ημετέρων και την αναπαραγωγή σκανδάλων που ο ίδιος έχεις καταγγείλει, φτάνει κάποια στιγμή η ώρα να "δεις την νύφη".
Την πολύφερνη νύφη που λέγεται Αλέξης Τσίπρας την οποία όλο το αστικό σύστημα προσπαθεί πλέον να προσεταιριστεί και να αστικοποιήσει, αφού καλώς γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να αναλάβει την Πρωθυπουργία. Την νύφη που αναγνωρίζει και ο Κώστας Καραμανλής ως τον πολιτικο με τον οποίο πρέπει να συννενοηθεί και να συνεργαστεί ο Αντώνης Σαμαράς για να πάει μπροστά ο τόπος.
Μία κυβέρνηση που στηρίζεται στα πολιτικά πτώματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δεν παράγει το έργο που απαιτεί ο τόπος μάλλον δεν ατενίζει με αισιοδοξία την τετραετία.
Μιά κυβέρνηση που δεν παράγει ούτε καν το έργο που απαιτεί η Τρόικα, αφού εμφανίζεται υστέρηση εσόδων πάνω από 1 δις ευρώ το μήνα σίγουρα δεν έχει πολύ μέλλον.
Μιά κυβέρνηση τέλος που αντί να μάχεται τα προβλήματα φορτώνει την δική της ανεπάρκεια μιά στον ΣΥΡΙΖΑ και μιά στην Τρόικα, εμφανίζεται πλέον στα μάτια και της ίδιας της αστικής τάξης την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως τελείως ακατάλληλη για την δουλειά.
Επειδή λοιπόν απαιτείται Εθνική προσπάθεια, γιατί ο βούρκος είναι βαθύς και φώς δεν φαίνεται, μήπως ήρθε η ώρα ο Αντώνης Σαμαράς να τα ξαναπεί λίγο με τον Αλέξη Τσίπρα, τετ-α-τετ και χωρίς τα βαρίδια που λέγονται Βενιζέλος και Κουβέλης τα οποία, νιώθοντας ότι απειλούνται από τον Τσίπρα, υπονομεύουν κάθε προσπάθεια Εθνικής Συννενόησης;
Αντώνη Σαμαρά, το έχουμε ξαναγράψει: Eίναι η ώρα να δείξεις ότι έχεις την στόφα του Εθνικού Ηγέτη που χρειάζεται ο τόπος. 'Ενα πρώτο καλό βήμα θα είναι να συννενοηθείς με τον Αλέξη Τσίπρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα