Γιαννη, ξαναπαρε μολυβι και χαρτι!

15:14 17/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΣΤΑ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Αγαπητέ Γιάννη,
Μέσα στη γενικότερη μιζέρια σου (έφτασες στο σημείο σε ένα υποτίθεται σοβαρό(;) ειδησεογραφικό site που ελέγχεις, τον skai.gr να δώσεις εντολή να μην...
αναρτηθεί η είδηση για την χθεσινή
τριάρα του Θρύλου!) επανερχόμαστε για να σου επισημάνουμε ότι η κλάψα θα είχε νόημα εάν ήσουν κανένας σοβαρός επενδυτής που είχε αποφασίσει να βάλει χρήματα στην ομάδα που διοικεί και αγαπάει.
Δεν θα σχολιάσουμε τον Παναθηναϊκό της Βαρδινογιαννικής περιόδου, που πράγματι έκανε υπερήφανους τους Έλληνες με τις εμφανίσεις του στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών και αποτελούσε υπόδειγμα λειτουργίας Ανώνυμης Εταιρείας.
Θα σχολιάσουμε όμως τη μόνιμη κλάψα σου για τη διαιτησία, μια καραμέλα που αναμασάς επί 2 χρόνια για να κρύψεις την επενδυτική ανεπάρκειά σου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός επί Μαρινάκη ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια έχει κερδίσει συλλόγους με τεράστια ιστορία στην Ευρώπη. Ποδοσφαιρικά κλαμπ εκατομμυρίων ευρώ με δεκαπλάσιο μπάτζετ από αυτό του Ολυμπιακού.
Σου αναφέρουμε ενδεικτικά 5 από αυτές τις ομάδες :
1. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
2. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
3. ΑΡΣΕΝΑΛ
4. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
5. ΜΑΡΣΕΙΓ
Μήπως έχεις την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε παράγκα και στο Champions League; Ή πιστεύεις στα σοβαρά ότι με τις επενδύσεις που έχει κάνει ο Μαρινάκης στην ομάδα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη διαιτησία για να πάρει το πρωτάθλημα, έχοντας αντιπάλους δυο υποτιθέμενους επενδυτές, εσένα και τον Σαββίδη, που αντί να επενδύουν στο ποδόσφαιρο με προοπτικής δεκαετίας, μονίμως κλαίγεστε, αντί να βρείτε τρόπους να ανταγωνιστείτε τον Ολυμπιακό και την ιδιοκτησία του.
Γι αυτό σου γράφουμε Γιάννη αυτή την επιστολή. Για να σου επισημάνουμε ότι και φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα βάλει και φέτος στα ταμεία της περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.
Ναι Γιάννη. Καλά διάβασες. Άλλα 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ φέτος για τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπολογίζουμε τα ποσά που θα εισπράξει από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους ενδεχομένως να δώσει σε άλλους συλλόγους του Εξωτερικού!!!
Πάρε λοιπόν Γιάννη και πάλι μολύβι και χαρτί και άρχισε τους υπολογισμούς. Για να δεις πως φτιάχνονται οι σύγχρονες ομάδες με έσοδα που τις καθιστούν κερδοφόρες και βιώσιμες οικονομικά.
Φιλάκια πολλά...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα