Για μεγαλα κοροϊδα ψαχνει ο αλαφουζος

ΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...
ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ... ΚΑΦΕ!
Αυτή η ιστορία με τους δήθεν σωτήρες του Παναθηναϊκού έχει πολύ μεγάλη πλάκα...
Όλοι θέλουν να σώσουν τον ΠΑΟ αλλά κανένας δεν βάζει χρήματα.
Το επισημαίνουμε γιατί διαβάσαμε σήμερα ότι «σε δραστικές λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού προχωρά ο Γιάννης Αλαφούζος»! Προφανώς οι «δραστικές λύσεις» είναι να βρεθούν τα κορόιδα για να χρηματοδοτήσουν τον Αλαφούζο και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ που όπως γράφουν ορισμένα φιλο Παναθηναϊκά ΜΜΕ «έχει αρχίσει ενέργειες για τη δημιουργία σχήματος επιχειρηματιών που θα εγγυάται τη βιωσιμότητα του συλλόγου».
Ο Αλαφούζος ξέρει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Ολυμπιακό του Β. Μαρινάκη. Δεμ γίνεται εκ των πραγμάτων να αντιμετωπιστεί στα ίσα μια ομάδα με τόσα εκατομμύρια ευρώ επενδύσεις. Γι αυτό και όπως επισημαίνεται «το πλάνο περιλαμβάνει τη συμμετοχή έως και δέκα επιφανών οικονομικά φίλων της ομάδας, που θα βάζουν σε ετήσια βάση από ένα ποσό από 300.000 μέχρι 1 εκατ. ευρώ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραμένει-ωστόσο-ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ!
Ποιος θα βάζει σε ετήσια βάση ένα τέτοιο πόσο χωρίς να είναι ο ίδιος βασικός μέτοχος και χρηματοδότης στην ομάδα; Υπάρχει τέτοιο κορόιδο και δεν το ξέρουμε; Προφανώς όχι. Από την στιγμή που δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο κορόιδο, ο Αλαφούζος θα διαρρέει ότι ψάχνει για επενδυτές αλλά κανένας δεν θα επενδύει για να μην... κλαίει τα λεφτά του.
Ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να βάλουν ούτε ευρώ. Δεν είναι κορόιδα ειδικά ο δεύτερος που έχει πληρώσει εκατομμύρια ευρώ για το μπάσκετ. Τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει. Τα άλλα ονόματα που ακούγονται είναι πραγματικά για γέλια αφού κάποιοι παρουσιάζονται ως εφοπλιστές ενώ δεν έχουν χρήματα για να κεράσουν ένα καφέ!
Είναι προφανές ότι ο Αλαφούζος ψάχνει για κορόιδα, αλλά ακόμα και αυτά στην εποχή μας δεν υπάρχουν!
Keywords
Τυχαία Θέματα