Γαλλος ευρωβουλευτης επικρινει τον μοσκοβισι για την επισκεψη του στην ελλαδα...

...ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
Σάλος έχει ξεσπάσει στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, από τους κόλπους τους οποίου προέρχεται ο Πιερ Μοσκοβισί, με αφορμή την επίσκεψη του κοινοτικού Επιτρόπου ...
στην Ελλάδα.
«Ο Μοσκοβισί κατεβάζει τα βρακιά του στην Κομισιόν του Γιούνκερ και στα σχέδια λιτότητας», δηλώνει στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο Σοσιαλιστής ευρωβουλευτής, Γκιγιόμ Μπαλάς.

Εκτός από τον Μπαλάς, δύο ακόμα στελέχη του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος εκτιμούν ότι ο Μοσκοβισί κάνει καμπάνια κατά του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας τη δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας, μιας χώρας λεηλατημένης και κατεστραμμένης από την τρόικα. «Ντρέπομαι για την επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα, μία ημέρα πριν την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δηλώνει ο Γκιγιόμ Μπαλάς, κατηγορώντας τον κοινοτικό Επίτροπο ότι εκφράζει τη φωνή της λιτότητας. Κάνει μάλιστα λόγο για πρόκληση εκ μέρους του Μοσκοβισί και του Γιούνκερ, που μπορεί να διογκώσει τα αντιευρωπαϊκά αισθήματα.

«Οι Σοσιαλδημοκράτες στην Ε.Ε., των οποίων ο Μοσκοβισί είναι εκπρόσωπος, δεν είχαμε καταλάβει ότι θα βρίσκαμε τα σχέδια λιτότητας "εκπληκτικά" και θα έπρεπε να τα υποστηρίξουμε», λέει χαρακτηριστικά ο Γάλλος ευρωβουλευτής και καταλήγει ότι ο Μοσκοβισί «κατεβάζει τα βρακιά του». Επισημαίνει επίσης, ότι η στάση του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων φέρνει όλους τους Γάλλους σοσιαλιστές σε δύσκολη θέση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Πολ Μποζιλιόν, και αυτός στέλεχος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, κατηγορώντας τον Μοσκοβισί ότι θέλει να παραστήσει τον εισαγγελέα της Κομισιόν του Γιούνκερ κάνοντας καμπάνια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον κοινοτικό Επίτροπο εξαπολύει και ο Ζεράρ Φιλός, στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος. «Η τρόικα εγκλώβισε, λεηλάτησε, κατέστρεψε και εκτέλεσε την Ελλάδα προς όφελος του μεγάλου αρπακτικού κεφαλαίου, το οποίο στηρίζει ο Μοσκοβισί» επισημαίνει, κατηγορώντας τον για ανάμειξη στην ελληνική πολιτική σκηνή με την επίσκεψή του στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα