Φουλ για νεο θριαμβο ο γ. δρικος...

15:13 5/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
Ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό της Μάνδρας, της Οινόης, των Ερυθρών και των Βιλίων έλαβε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο νυν δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος, στις πρώτες μεγάλες...
συγκεντρώσεις της παράταξης «Νέα Εποχή».
Σε μεγαλειώδεις εκδηλώσεις, με τον παλμό να δίνει η νεολαία που έδωσε δυναμικό «παρών» στις συγκεντρώσεις, η Νέα Εποχή ξεκίνησε με τον Γεώργιο Δρίκο, να δίνει το στίγμα της πολιτικής που θα συνεχιστεί και θα οδηγήσει με ασφάλεια το Δήμο, στην ηγετική θέση που του αξίζει.
Η περιοχή της Μάνδρας από χθες, συνεχίζει στη Νέα Εποχή. Η μαζική συμμετοχή στις ανοικτές συγκεντρώσεις, με επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», τον Γιώργο Δρίκο- φέρνει επιτέλους την αλλαγή. Οι πολίτες έστειλαν εμφατικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ήρθε ώρα ο τόπος τους να μη ξαναγυρίσει στο τέλμα και να συνεχίσει στην τροχιά ανάπτυξης. Την ανάπτυξη που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει φέρει ο κ. Δρίκος μαζί με τους συνεργάτες του, πραγματοποιώντας υποσχέσεις με περισσότερα έργα, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διοίκηση, στην φροντίδα για τους ασθενέστερους, στην βελτιώση των υποδομών, στον εκσυγχρονμισμό του δήμου σε όλα τα επίπεδα. Μα πάνω από όλα στην ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι σε κάθε συμπολίτη, μακριά από φαινόμενα αλαζονείας όπως αυτά που είχε ζήσει ο λαός στο παρελθόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα