Φορτσακης: (ερτ)-υποικ-νεριτ, ολα ειναι νομιμα!!! δεν υπαρχουν παραιτησεισ!

15:19 9/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τελικά ο Θόδωρος Φορτσάκης πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών και «πρόεδρος» του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, «είναι γάτα, είναι γάτα, ο καραφλός με τη γραβάτα». Μπράβο Θόδωρε...
είσαι και πολύ «μάγκας» και ας τους να λένε! Εσύ είσαι ικανός να λειτουργείς μόνο σου το ΕΣ. Τι τους θέλεις τους άλλους μέσα στα πόδια σου; Τι και αν παραιτούνται(!). Τι και αν αφήνουν αιχμές κατά της κυβέρνησης(!). Εσύ βράχος! Έχεις τη στήριξη Καψή. Τους δουλεύεις όλους, όχι ψηλό, αλλά χοντρό γαζί! Ποιος
Σιμόπουλος, ποιος Ζούλας και Καραπαναγιώτη παραιτήθηκαν, κανένας δεν έχει παραιτηθεί. Πλάκα σας κάνουν!!!

Γι΄αυτό αγαπητέ Θόδωρε, θα κάνουμε και εμείς πλάκα σε σένα μετά από μια σύντομη έρευνα που κάναμε.

α)Ο κ. Σίμος Σιμόπουλος παραιτήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 και το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Σύγκλητο, διότι είχε καταλάβει τι θα επακολουθούσε. Επιπλέον. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σιμόπουλος παραιτήθηκε και για έναν ακόμη λόγο. Για τη μεταχείριση που επιφύλαξε η κυβέρνηση στο Πολυτεχνείο, απολύοντας 450 άτομα από το Διοικητικό Προσωπικό, γεγονός που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος ΕΜΠ. Μετά την παραιτησή του δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΕΣ. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του ΕΣ κ. Ανδρέας Ζούλας στην επιστολή του διευκρινίζει:

«Δεν γνωρίζω αν ο καθηγητής κ. Σίμος Σιμόπουλος υπέβαλε ή δεν υπέβαλε παραίτηση. Γνωρίζω όμως καλώς ότι δεν παρευρέθη σε καμία απολύτως συνεδρίαση του Ε. Σ. - ούτε καν στην πρώτη κατά την οποία το Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα - από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι 3-10-2014. Επέλεξε δηλαδή εξ αρχής, όπως η πράξη και τα γεγονότα αποδεικνύουν, την δια του νόμου εξομοιούμενη με παραίτηση απόλυτη αποχή από τις εργασίες του Εποπτικού Συμβουλίου».

Εσείς κ. Φορτσάκη στην ανακοινωσή σας τονίζετε:

«Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και αναρτήσεις ιστολογίων που αφορούν σε παραιτήσεις μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Φορτσάκης διευκρινίζει ότι ουδέποτε κατέθεσαν παραίτηση τα μέλη του, κυρία Τατιάνα Καραπαναγιώτη και κ. Σίμος Σιμόπουλος.
Ως εκ τούτου και βάσει των προβλεπομένων από τον νόμο 4173/2013 (άρθρο 8, παρ. 8) το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ λειτουργεί νόμιμα υπό την παρούσα σύνθεσή του».

β) Ο κ. Σιμόπουλος, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ανέφερε ότι:

Ο ίδιος έχει υποβάλλει εδώ και περίπου έναν χρόνο την παραίτησή του(εμείς βρήκαμε ότι παραιτήθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2013), διευκρινίζοντας: «Οι παραιτήσεις υποβάλλονται γραπτώς».

Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα ο άλλος παραιτηθείς Χ. Χωμενίδης τόνισε: «Η ΝΕΡΙΤ διαλύεται δια της αποσυνθέσεως».

Οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ βεβαίως, εξακολουθούν να επιμένουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Τι εμμονή και αυτή; Μάλλον η παραίτηση θα χάθηκε σε κάποιο συρτάρι, η κατά «λάθος» θα έπεσε στον κάλαθο των αχρήστων.

Θόδωρε πρόσεχε, έρχονται «μαύρες» μέρες. Ξέρεις πόσα στελέχη, έχουν παραπεμφθεί και ξεφτιλιστεί στα δικαστήρια; Φύγε το συντομότερο για να γλυτώσεις. Έτσι κι αλλιώς παράνομος είσαι στην προεδρία, αφού δεν συνάδει πρύτανης και πρόεδρος, με βάση την κείμενη νομοθεσία και την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας. Όλες οι αποφάσεις σου είναι στον αέρα!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα