''φοραω τα γυαλια γιατι εχω γλαυκωμα''...

Τα τελευταία χρονιά κυκλοφορεί πάντα με τα γυαλιά ηλίου του. Άλλοι απέδωσαν την επιλογή του σε κάποια ιδιοτροπία του σταρ και άλλοι θεώρησαν ...
πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι σήμα κατατεθέν του λουκ του και αυτός είναι ο λόγος που δεν το αποχωρίζεται.

Και όμως, δεν πρόκειται ούτε για ιδιοτροπία του καλλιτέχνη ούτε για κάποιο στιλιστικό κόλπο προκειμένου να ταυτιστεί ο καλλιτέχνης με αυτό.

Ο Μπόνο, αντιμετωπίζει ένα
σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάζεται να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου σε όλες τις δημόσιες, τουλάχιστον, εμφανίσεις του.

Την αποκάλυψη την έκανε ίδιος ο τραγουδιστής των U2 στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC σε μία συνέντευξη που παραχώρησε και πρόκειται να μεταδοθεί σήμερα το βράδυ.

Ποια ασθένεια ταλαιπωρεί τον Μπόνο; O καλλιτέχνης εδώ και 20 χρόνια πάσχει από γλαύκωμα στα μάτια.

Η ασθένεια αυτή, που προκαλεί εκφυλισμό του οπτικού νεύρου και του αμφιβληστροειδούς και ενδέχεται να περιορίσει την όραση του ασθενούς, καθιστά επίσης τα μάτια πιο ευαίσθητα στο φως.

«Λαμβάνω την κατάλληλη θεραπεία και όλα θα πάνε καλά», εξήγησε ο ίδιος στο Graham Norton Show, όπου βρέθηκε για να προωθήσει το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος “Songs of innocence”, που αναμένατε να κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής στην διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε και για τις επικρίσεις που δέχθηκαν οι U2, για το γεγονός ότι το άλμπουμ κατέβηκε αυτόματα στους λογαριασμούς των χρηστών του iTunes τον Σεπτέμβριο, παρόλο που πολλοί από αυτούς δεν το επιθυμούσαν.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινοτόμο, όμως φαίνεται ότι κάποιοι δεν πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη», είπε ο Μπόνο.

Να σημειώσουμε πως την περασμένη Τρίτη ο τραγουδιστής των U2 ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και εξήγησε μέσω facebook: «μία πρέζα μεγαλομανίας, μία δόση γενναιοδωρίας, λίγη αυτοπροώθηση και στον βαθύ φόβο ότι τα τραγούδια αυτά, στα οποία αφιερώσαμε τις ζωές μας τα τελευταία χρόνος, κινδυνεύουν να μην ακουστούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα