Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρησ;

16:11 21/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Αφορμή για το email αυτό ήταν η απάντηση του ανώνυμου αρθρογράφου προς τον Κ.Π. σχετικά με την προπαγάνδα των ιδιωτικών σταθμών και συγκεκριμένα του Mega. Είναι παντελώς...
οξύμωρο να κατηγορείται (ορθώς σε πολλές περιπτώσεις) ιδιωτικός ή ιδιωτικοί σταθμοί για προπαγάνδα και παπαγαλισμό ΟΤΑΝ μένει στο απυρόβλητο η δημόσια τηλεόραση.Μιλάμε για την δημόσια τηλεόραση την οποία πλήρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες (εν αντιθέση με τα ιδιωτικά κανάλια).
Μιλάμε για την δημόσια
τηλεόραση η οποία οχι τώρα, αλλά τουλάχιστον τα τελευταία 35 χρόνια έχει καταντήσει το φερέφωνο της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας ,με ενημέρωση που θα ζήλευε και η Β.Κορέα.Μιλάμε για την δημόσια τηλεόραση που όντως θα μπορούσε να είναι ενα ελληνικό bbc, αλλά ουδέποτε δέχτηκε την παραμικρή αλλαγή σε κύρια θέματα όπως αξιολόγηση και νοοτροπία.
Όσο για το δεύτερο σκέλος του ανώνυμου αναγνώστη (οτι τελείωσε η παντοδυναμία των ιδιωτικών καναλιών) περί δημιουργίας νέου τηλεοπτικού τοπίου με κριτήρια που θα ζήλευε ακόμα και ο Ερντογάν (αρκεί να δείτε τα ψέμματα που ξεκίνησαν απο το οτι το ψηφιακό σήμα αρκεί για 4 άδειες όταν ο σωστός αριθμός ειναι τουλάχιστον 8, μέχρι τον αυθαίρετο αριθμό 4 όταν ο νόμος της αγοράς λέει οσές μπορεί να υποστηρίξει το ψηφιακό σήμα ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και δεκάδες άλλα παραπτώματα) προφανώς και η παντοδυναμία των καναλιών δεν σταματά.Τώρα αν το πρόβλημα λύθηκε επειδή οι εργολάβοι καναλάρχες αλλάξαν ή πρόκειται να αλλάξουν ρούχα ή στη καλύτερη περίπτωση, η δημόσια τηλεόραση συνεχίζει με ζήλο απο εκεί που το άφησαν οοοοοοοολοι οι προηγούμενοι απλά έχει διαφορετικό χρώμα και φοριέται πιο άνετα, αυτό ας το κρίνει ο Έλληνας τηλεθεατής.
Σας ευχαριστώ...
Α.Κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα