Φλεμινγκ και σισμανογλειο, μια ιστορια για την οποια πρεπει να ενημερωθει ο πρωθυπουργος

08:04 2/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο : Ιατρικός Επισκέπτης
Αγαπητό Fimotro,
Πριν από λίγο καιρό μέσα από το φιλόξενο βήμα σου είχα θέσει μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τα νοσοκομεία ΙΚΑ-Παπαδημητρίου (που δεν υπάρχει πλέον, φορτώθηκε τα χρέη του το Σισμανόγλειο) Αμαλία Φλέμινγκ και Σισμανόγλειο, στους κ. κ Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και Γραμματέα Πελοπίδα Καλλίρη. Τα...
ερωτήματα αυτά, στα οποία δεν δόθηκε ποτέ απάντηση, σχετίζονται με το τι έγινε και τι γίνεται μέχρι σήμερα με τα
τρία αυτά νοσοκομεία, αλλά και την σχέση του Κύπριου επιχειρηματία Αλέξανδρου Λέανδρος (Ιδιοκτήτη του κτιρίου στο πρωην ΙΚΑ-Παπαδημητρίου) και με τα νοσοκομεία και με το Άλσος Πεντέλης.
Για να φρεσκάρω και την μνήμη του πολυπληθούς αναγνωστικού κοινού, στην παλαιότερη επιστολή είχα περιγράψει πως έκλεισε το νοσοκομείο «Παπαδημητρίου, πως υποβαθμίστηκε και αποψιλώθηκε το «Φλέμινγκ»,πως βουλιάζει το «Σισμανόγλειο»και ποια είναι τα επιχειρηματικά σχέδια του Κύπριου επιχειρηματία Λέανδρου που εξακολουθεί να στέλνει δικόγραφα και να πιέζει ώστε να εισπράξει το ποσό των 56 εκ. ευρώ!!!, για τις ζημιές που υπέστη το κτίριο του στο οποίο στεγαζόταν το «Παπαδημητρίου»
Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Στεργίου άραγε γιατί δεν βγαίνει στα… κάγκελα και δεν ξεσηκώνει τους δημότες του για το λουκέτο αλλά και την υποβάθμιση των νοσοκομείων στους όμορους δήμους που εξυπηρετούν και τους δημότες του;
Κινδυνεύει ναι η όχι το Άλσος Πεντέλης να χαθεί από τον Δήμο σας κατά 88 στερέματα ναι η όχι και γιατί; Επιπλέον ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης αντί να ασχοληθεί με την ουσία αυτών των προβλημάτων κωφεύει και ασχολείται με αλλά πράγματα, και η αγωνία του είναι πως θα αποκρίνει τα…εμπόδια.
Την ιδία αδιαφορία αλλά και…αγωνία για τα ζητήματα αυτά επιδεικνύει και ο γραμματέας του Υπουργείου του Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος με ποινή 8 μηνών για τις ημέρες και τα έργα του στην ηγεσία του Ιπποδρόμου, και θα έπρεπε να αποπεμφθεί από την κυβερνητική θέση που κατέχει εξακολουθεί να είναι γραμματέας και να έχει τις ίδιες…αγωνίες με τον Άδωνη.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας Λέανδρος που σχεδιάζει να δημιουργήσει Ιατρικό κέντρο πολυτελείας στην περιοχή κ. Στεργίου (μη μου πείτε ότι δεν έχετε ιδέα) εφ όσον μπει λουκέτο και στα άλλα δυο νοσοκομεία (Φλέμινγκ-Σισμανόγλειο) περιμένει να πάρει τα 56 εκ. ευρώ αποζημίωση από τον Άδωνη αλλά και να φέρει στην Ελλάδα λεφτά που είχε σε τράπεζες Αμερικής και Ασίας, αλλά και να πάρει δάνεια από ελληνικές τράπεζες για να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου του.
Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι τα μεν λεφτά του εξωτερικού έχουν μπλοκαριστεί όπως και οι ελληνικές τράπεζες. Το γιατί και από ποιον το ξέρεις κ. Λέανδρε; Εσύ επιχειρηματίας είσαι την δουλειά σου κάνεις και καλά κάνεις αφού βρίσκεις. Αμφιβάλω όμως αν θα τα καταφέρεις σε αυτό το project.
Τέλος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που αγνοεί πλήρως το θέμα καλά θα κάνει να βρει τον ελάχιστο χρόνο και να ασχοληθεί με το θέμα. Γιατί πέραν του ότι θα χρεωθεί την εξέλιξη του και χωρίς να έχει σχέση θα του ξημερώσουν και παράπλευρες απώλειες. Γιατί είδαν το τυρί αλλά δεν έχουν ιδέα για την φάκα. Τον Λέανδρος τον έχουν στο σημάδι από πολύ ψηλά.
Keywords
Αναζητήσεις
νοσοκομειο παπαδημητριου ιστορια ποτε εκλεισε
Τυχαία Θέματα