Φιλοι συνεργατες και συγγενεις σε επιτροπες αξιολογησης με χρημα..της ερτ (νεριτ)!

14:12 6/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σε μία εβδομάδα περίπου, συμπληρώνονται 8 μήνες από την ημέρα εκείνη της 11η Ιουνίου του 2013, που κάποιες διαταραγμένες «προσωπικότητες», πήγαιναν την Ελλάδα πολλά χρόνια...
πίσω, με τη φίμωση και το λουκέτο του πρώτου ραδιοτηλεοπικού φορέα. Κάτι που ούτε η χούντα του Μεταξά και του Παπαδόπουλου δεν είχαν τολμήσει. Σήμερα βλέποντας τα αποτελέσματα,
θα ήθελα, να βρισκόμουν στο μυαλό των Σαμαρά-Βενιζέλο, για να δω πόσο ευχαριστημένοι είναι σε αυτές τις επιλογές και πολύ περισσότερο του Αντώνη Σαμαρά που κάποιοι των οδήγησαν, σε ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της πολιτικής του ζωής.

Έχω χαρακτηρίσει του εμπνευστές του κλεισίματος και την ονομασία σε ΝΕΡΙΤ,(χωρίς να παίρνω τίποτα πίσω) ηλίθιους, μακάκες, ψυχοπαθείς, διαταραγμένες προσωπικότητες και ότι άλλο μπορεί να χαρακτηρίσει ένα παρανοϊκό άτομο με ψυχικές διαταραχές. Όχι ότι δεν χρειαζόταν μία ριζική αναδιάρθρωση της ΕΡΤ. Βεβαίως και χρειαζόταν, αλλά όχι με μια ψυχρή δολοφονία, σε μια ιστορία 75 χρόνων. Πίστευα έστω και την τελευταία στιγμή ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει, αλλά φαίνεται ότι τα αρρωστημένα μυαλά αυτών που πήραν τις αποφάσεις έχουν πάθει τέτοια διάβρωση, που είναι αδύνατον να λειτουργήσει ο εγκεφαλός τους.

Με το διορισμό των δυο οργάνων ΕΣ και ΔΣ πίστευα ότι θα υπήρχε κάποια ευαισθησία από μέρους των μελών για να κάνουν κάποιες διορθώσεις. Τόσο σε επίπεδο λειτουργικό όσο και σε πρόσωπα. Πρωτίστως να επαναφέρουν το ιστορικό λογότυπο της ΕΡΤ, και να πετάξουν από τη μέση το Internet. Μια λέξη που δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική κουλτούρα. Ομολογώ ότι αφιέρωσα πολύ χρόνο, ψάχνοντας σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει τηλεόραση, για να βρω στο λογοτυπό τους τη λέξη Internet. Δεν την συνάντησα πουθενά. Μιλώντας με ξένους συναδέλφους διεθνών τηλεοπτικών δικτύων, δεν σας κρύβω, ότι μας δουλεύουν με τη λέξη και το λογότυπο ΝΕΡΙΤ, αν και θεωρούν ότι δεν έχουμε δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα.

Τα δύο αυτά όργανα, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να διορθώσουν τα πολιτικά λάθη και είναι συνένοχοι, όταν κα όποτε λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους. Ο προϊστάμενος τους, Παντελής Καψής, ακολούθησε τον αμαρτωλό και βρώμικο δρόμο του παρελθόντος, με διορισμούς κλισέ, φίλων, γνωστών, και κομματικών προσανατολισμών, προσπαθώντας να θέσει υπό τον έλεγχο του το νέο «μόρφωμα». Τα όργανα αυτά, προσωπικές επιλογές του, δεν θέλησαν η δεν μπόρεσαν, να σηκώσουν το αναστημά τους, σε έναν πραγματικό άνεμο δημιουργίας και αισιοδοξίας, για μια ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση.

Μετά τις προκηρύξεις διακηρύξεις και επιλογές προσώπων σε πρώτο στάδιο λειτουργίας και παντρέματος ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, θα δείτε, με ποια πρόσωπα θα ξεκινήσει το νέο «μόρφωμα». Τι σχέση έχουν μεταξύ τους, ποιες είναι οι γνώσεις τους γύρω από την τηλεόραση. Ποιοι τσεπώνουν 6.900 ευρώ το μήνα. Πως συνδέονται με την Μεγάλη Αικατερίνη, η συγγένεια μεταξύ τους. Πώς Νοσοκόμα(νοσηλευτικής) εμφανίζεται πτυχιούχος Νομικής η άλλη κυρία, από την ΕΡΓΑΣ-Μπατατούδη και τον ύπνο στο λογιστήριο, βρέθηκε στην ΕΡΤ ως υπάλληλος και σήμερα συμμετέχει σε επιτροπές. Άλλες που έχουν συνταξιοδοτηθεί από την ΕΡΤ με αμφιλεγόμενη πορεία, σήμερα συμμετέχουν στις επιτροπές ως «εξειδικευμένα» άτομα, με απόφαση του ΔΣ και εισήγηση(..)αγνώστων εμπνευστών....με διαταραχές. Μέσα στις επιτροπές, υπάρχουν και 2-3 πρόσωπα, τα οποία τα αντιμετωπίζουμε θετικά γιατί πράγματι, χωρίς να έχουν ιδιαίτερη τηλεοπτική εμπειρία, μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους.

Οι προσωπικότητες, που επελέγησαν στις επιτροπές Αξιολόγησης, Κοστολογίου και Προγράμματος είναι: Ελένη Βλάχου, Αλέξανδρος Μελίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Νίκη Τσιρώνη, Κωνσταντίνος-Θεόφιλος Φραγκόπουλος, Παναγιώτης Φρουντζής, Φωτεινή Κανατσούλη, Γεώργιος Τσούργιαννης, Αριστοτέλης Σαμαντάς, Ευαγγελία Τσιλίκουνα, Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου.

Τα πρόσωπα αυτά, θα κρίνουν και θα επιλέξουν το: Ψυχαγωγικό, ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, του «μορφώματος»,μέσα από τις 597 προτάσεις των δημιουργών-παραγωγών για τους προσεχείς μήνες με το αζημίωτο.

Εμείς κάναμε την ερευνά μας, ρωτήσαμε φίλους και συναδέλφους και σε επόμενη ανάρτηση, θα έχουμε τα αποτελέσματα, μαζί με την επαγγελματική τους πορεία. Τα βιογραφικά, και τις πολιτικές τους προτιμήσεις, όσοι έχουν εκτεθεί πολιτικά και εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για τις επιλογές Καψή και Μεγάλης Αικατερίνης!
Keywords
Τυχαία Θέματα