Φευγει ο στουρναρας αλλα ψαχνουν τροπο να τον διωξουν...

18:17 27/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ Ή ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Ένας χαμός γίνεται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με τον Στουρνάρα. Η εκτίμησή μας πριν τις εκλογές ότι σε περίπτωση μεγάλης και καθαρής ήττας θα μετατραπεί σε σάκο του μποξ...
στο εσωτερικό της
Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώθηκε απόλυτα. Στην πραγματικότητα ο Στουρνάρας πήρε στον λαιμό του τον Σαμαρά. Δεν τον πήρε όμως μόνος του. Ευθύνες, πολιτικές έχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που του έδωσε υπερεξουσίες.
Επί της ουσίας τώρα. Ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να απομακρύνει τον Στουρνάρα. Ψάχνει όμως τρόπο να τον διώξει με τρόπο, παρ'ότι κυβερνητικά στελέχη ζητούν να ρίξει το... πτώμα του στην αρένα.
Πως όμως θα τον διώξει χωρίς να του προσφέρει μια άλλη θέση. Και ποιά θέση μπορεί να του προσφέρει αφού στην ΤτΕ δεν μπορεί να πάει με δεδομένο το κλίμα που υπάρχει σήμερα και τα βέτο Τσίπρα και Βενιζέλου;
Τι θα γίνει λοιπόν κανένας δεν ξέρει. Πρέπει να λύσει τον γόρδιο δεσμό ο Σαμαράς αλλά δεν μπορεί να του εξασφαλίσει τίποτα. Μετά την χθεσινή προειδοποίηση του Τσίπρα η θέση του διοικητή της ΤτΕ δεν θα περάσει στον Στουρνάρα, όπως και η θέση του Επιτρόπου δεν θα πάει σε αυτόν.
Συμπέρασμα; Φεύγει ο Στουρνάρας αλλά ψάχνουν τον τρόπο να τον διώξουν
Keywords
Τυχαία Θέματα