Ετσι θα βγουν στο γηπεδο οι ''μονομαχοι''...

20:37 16/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Novasports 2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων των Champions League...
Λίγες ώρες πριν από το σπουδαίο ματς μεταξύ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ισπανίας, η 11άδα των «ερυθρόλευκων»
δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Μίτσελ κι έτσι ο Ισπανός τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» για το βασικό σχήμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ρομπέρτο είναι αναντικατάστατος, ενώ στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Λεάντρο Σαλίνο έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ερίκ Αμπιντάλ και Αλμπέρτο Μποτία θα βρεθούν στα στόπερ και ο Αρτούρ Μαζουακού αριστερά.

Στο κέντρο, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα διατηρηθεί στο βασικό σχήμα και θα πλαισιωθεί από τους Ντελβίν Εντινγκά και Παϊτίμ Κασάμι.

Με δεδομένο ότι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αποτελεί κι αυτός αναπόσπαστο στέλεχος της ενδεκάδας, ο Μίτσελ θα παρατάξει τη μεσαία γραμμή του σε σχήμα ρόμβου, με τον Ιμπραΐμ Αφελάι (αουτσάιντερ ο Τζίμι Ντουρμάζ) να παίζει ως περιφερειακός επιθετικός, πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας του, προβληματίζεται για τη χρησιμοποίηση του Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά, που ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο ντέρμπι, ενώ η άμυνα δεν αλλάζει. Χουανφράν, Ντιέγκο Γκοδίν και Μιράντα είναι η σταθερή τριάδα στην άμυνα και αντί του Φιλίπε Λουίς υπάρχει πλέον ο Σικέιρα στα αριστερά.

Στο κέντρο, οι δύο παίκτες που θα επιφορτιστούν το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, θα είναι οι Τιάγκο και Γκάμπι, με τον τελευταίο να μοιράζει το παιχνίδι και για τους πιο προωθημένους. Ο Κόκε μοιάζει βέβαιος, αλλά όχι απαραίτητα από δεξιά (με τον Αρντά μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή).

Η ταχύτητα του Αντουάν Γκριεζμάν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ίσως να προτιμηθεί από την εμπειρία του Ραούλ Γκαρθία, με τον Γάλλο να δείχνει τις διαθέσεις του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ και να κερδίζει, ενδεχομένως, θέση βασικού.

Στην κορυφή της επίθεσης, τέλος, θα παίξει ο Μάριο Μάντζουκιτς.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα