Εσηεμ-θ ερτ-εδτ-δτ-νεριτ θεσσαλονικησ(!) αντισταση μεχρι τελοσ!

15:58 18/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Με έκπληξη διάβασα χθες την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ να διαμαρτύρεται για τον δημόσιο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκης και να κηρύσσει απεργία. Και αναρωτήθηκα, γιατί...
τώρα; Αγαπητή φίλοι της Θεσσαλονίκης, αργά καταλάβατε ότι ο Καψής
σας δούλευε ψιλό «γαζί», μαζί με την συγκυβέρνηση το ΕΣ και ΔΣ; Την κραυγή αγωνίας που έβγαζαν οι συναδελφοί σας με επικεφαλείς τον Χήστο Γιανούλη και Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη για τον μέλλον της ΕΡΤ3 δεν το είχατε ακούσει; Γιατί διαμαρτύρεστε; Και για ποια ΔΤ και ΝΕΡΙΤ μιλάτε; Κηρύσσετε λέει 5νθήμερη απεργία. Σε Ποιόν, τον εαυτό σας; Λέτε

«Πενθήμερη απεργία στο σχήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη κηρύσσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, διαμαρτυρόμενο για τον προσχηματικό τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το δικαίωμα της περιφέρειας στη δημόσια ενημέρωση.
Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 στις 06.00 πμ και λήγει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 την ίδια ώρα.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την κυβέρνηση να διατηρήσει τη Θεσσαλονίκη ως έδρα άρτιου, αυτόνομου και πλήρως στελεχωμένου σταθμού της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα των πολιτών της περιφέρειας στην Ενημέρωση».

Καλά υπάρχει και λειτουργεί ΔΤ στη Βόρειο Ελλάδα; Αγαπητοί φίλοι αν θέλετε πραγματικά μια ανεξάρτητη τηλεόραση στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να αντισταθείτε με με τους απολυμένους-εργαζόμενους της ΕΡΤ3 και της ΕΡΤ του ραδιομεγάρου. Αντίσταση μέχρι τέλος! Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η ΕΡΤ και η αξιοπρέπεια όλων εσάς που γράψατε την ιστορία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Όσο για τους Θεσσαλονικείς πολιτικούς που σας πρόδωσαν, δεν έχετε παρά να τους ρίξετε στον Θερμαϊκό, μπροστά στον λευκό ΠΎΡΓΟ για ένα κρύο-παγωμένο μπάνιο μήπως και συνέλθουν. Επικεφαλής βάλτε τον Βενιζέλο και τον Δημήτρη Σταμάτη, που έκανε και το νόμο «ταφόπλακα» της ΕΡΤ. Εγώ θέτω και πάλι στη διαθεσή σας τα 3 άρθρα που αναφέρονται στην Θεσσαλονίκη. Αν αυτό λέγεται ανεξάρτητος δημόσιος τηλεοπτικός οργανισμός και όχι, περιθωριακό κανάλι Telemarketing, να βάλω υποψηφιότητα για Μητροπολίτης. Θα έχω πολλές.. Πιθανότητες.

ΑΡΘΡΟ 15
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ & ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
(Θεσσαλονικη)
1. Βασικές αρχές λειτουργίας
Η Γενική διεύθυνση περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου
1) έχει ευθύνη
-Του σχεδιασμού, της αξιολόγησης και κοστολόγησης, της παραγωγής, της σύνθεσης, της ροής και της, προμήθειας της εκπομπής και του ποιοτικού ελέγχου, περιφερειακού, τοπικού προγράμματος.
-Τι διασύνδεση με τις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες.
2) Εξειδικεύει και εφαρμόζει στο πεδίο της ενημέρωσης και του προγράμματος τις βασικές αρχές και τη συνολική στρατηγική της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. όπως διαμορφώνονται από τα αρμόδια όργανα της εταιρίας.

2. Διάρθρωση γενικής διεύθυνσης

Η γενική διεύθυνση περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου διαρθρώνεται στις παρακάτω υπηρεσιακές μονάδες:
α) Γραφείο γενικού διευθυντή περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου β) Διεύθυνση περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου

ΑΡΘΡΟ 16
Γραφείο γενικού διευθυντή περιεχομένου
1. Γραμματεία
Η αρμοδιότητα της γραμματείας είναι η γραμματειακή υποστήριξη της γενικής διεύθυνσης, η συγκέντρωση και διαχείριση όλων των στοιχείων που αφορούν τη λειτουργία της και η παρακολούθηση της δια μόρφωσης των δεικτών-κλειδιών στοχοθέτησης.

ΑΡΘΡΟ 17
Διεύθυνση περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου(Θεσσαλονίκη)

Τη διεύθυνση περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου συγκροτούν οι ακόλουθες υπηρεσιακές μονάδες, των οποίων οι αρμοδιότητες περιγράφονται κάτω από τον τίτλος τους.

1. Τμήμα περιφερειακού και τοπικού περιεχομένου

Οι αρμοδιότητες του τμήματος είναι ο σχεδιασμός, η αξιολόγηση, η κοστολόγηση, η παραγωγή, η σύνθεση, η ροή, η προμήθεια, η εκπομπή και ο ποιοτικός έλεγχος περιφερειακού τοπικού προγράμματος και μέσω δράσεων πληθοπορισμού που απευθύνονται σε ενεργούς πολίτες και συλλογικούς φορείς για κάθε μέσο μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ.

2. Τμήμα διασύνδεσης με τις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες

Οι αρμοδιότητες του τμήματος είναι η διασύνδεση με δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες με έμφαση στις διεθνείς συνεργασίες, φεστιβάλ και την ενίσχυση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων για την παραγωγή για κάθε μέσο μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ.

3. Γραμματεία

Η αρμοδιότητα της γραμματείας είναι η γραμματειακή υποστήριξη της Διεύθυνσης, η συγκέντρωση και διαχείριση όλων των στοιχείων που αφορούν τη λειτουργία της και η παρακολούθηση της διαμόρφωσης δεικτών-κλειδιών στοχοθέτησης.

Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι, η τηλεόραση στη Θεσσαλονίκης, η συμπρωτεύουσα «γίνεται παγκόσμιο κέντρο διεθνών συνεργασιών και μοντέλο για την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και διασύνδεση δημιουργικών και πολιτιστικών βιομηχανιών». Προσωπικά, μέσα από τις ασάφειες και τις ηλιθιότητες του Γ.Κ.Λ και Ε.Κ.Λ. με ασύντακτα και ακαταλαβίστικα κλισέ, εμπλούτισα το λεξιλόγιο μου. Τύφλα να έχει ο Μπαμπινιώτης. Π.χ. έμαθα τι είναι ο «πληθοπορισμός». Πλήθος+πορισμός η στοχοθέτησης!!! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα