Ερτ: ψάχνουν για παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων από… περαστικούς της μεσογείων!

10:57 17/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Μαχαίρια, ξιφολόγχες και κάθε είδους αιχμηρό αντικείμενο, έχει βγει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος/νη να αποκτήσει πρόσβαση στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και την εύνοια της διοίκησης!!! Τώρα ποιας διοίκησης μη ρωτάτε!

Αυτά τα «σαΐνια», οι αυθεντίες που βρίσκονται στο τιμόνι της ΕΡΤ, τα έχουν χαμένα από τη ζήτηση και το

συνωστισμό προσώπων για το δελτίο. Και δεν είναι μόνο το εσωτερικό ενδιαφέρον των εργαζομένων, αλλά και της ελεύθερης αγοράς. Αν σας βγάλει λοιπόν ο δρόμος προς Αγία Παρασκευή, κάνετε μια στάση στο ραδιομέγαρο, μπορεί να ανοίξει η τύχη σας.

Κάποιο «λαγονικό» από αυτά που διαθέτει η διοίκηση του Λάμπη Ταγματάρχη η ο ίδιος, μαζί με το ταλέντο της γενικής διεύθυνσης ενημέρωσης κύριο Τσούτσια, και την εποπτεία της κυρίας Σασλόγλου να σας καλέσουν για κάποιο δοκιμαστικό και να ανοίξει η… τύχη σας. Αν δεν σας προσλάβουν για την παρουσίαση του δελτίου, έχετε και δεύτερη ευκαιρία. Του σχολιαστή!!!

Η ΕΡΤ μιμούμενη, η αντιγράφοντας την ιδιωτική τηλεόραση περνάει στα «παραθυρόφυλλα» σχολιαστών(!). Μάλιστα όπως ακούγεται, η πρώτη σχολιάστρια είναι γεγονός και θα κάνει σύντομα την εμφανισή της προερχόμενη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο!!!

Μήνες τώρα παλεύουν οι «αυθεντίες»της ενημέρωσης να δώσουν πνοή και δύναμη στα …πεθαμένα δελτία της ΕΡΤ που έχουν κατρακυλήσει από το κυβερνητικό λιβάνισμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Βέβαια η κατρακύλα είναι συνάρτηση του όλου προγράμματος που προβάλει η διοίκηση. Ένα πρόγραμμα και εκπομπές ρετρό, παροχυμένες και ξεπερασμένες άλλων εποχών. Η θεαματικότητα του 5-6% δεν είναι τυχαία. Αντανακλά την περιθωριοποιημένη διοίκηση και τα «πιράνχας» που κολυμπούν στο ραδιομέγαρο.

Η ΕΡΤ έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της όπως τα αδέσποτα… σκυλιά! Ποιος παπάς… και ποιος καλόγερος να ενδιαφερθεί για το εκκλησίασμα; Τώρα έχουμε υψηλά καθήκοντα ψηφιακής πολιτικής, προπαγάνδας και τεχνολογίας. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Αγία Παρασκευή-βοηθησέ τους Αγία μου- στο ραδιομέγαρο ξεκινάει η αξιολόγηση του προσωπικού.

«Όλα τα ΄χει η μαριορή ο φερετζές της λείπει». Αφού η διοίκηση έλυσε όλα τα προβλήματα λειτουργίας και προγράμματος, προχωράει και στην αξιολόγηση του προσωπικού. Οι «αυθεντίες» του μεγάρου, με εντολή της διοίκησης συγκρότησαν ομάδες αξιολόγησης, από επιλεγμένους «παρατρεχάμενους» διαφόρων τμημάτων της ΕΡΤ. Δηλαδή Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Και τι «ομάδες», αστέρια. Από νηπιαγωγείο και βάλε…

Καλό θα ήταν ο αρμόδιος της ψηφιακής πολιτικής και προπαγάνδας, να αναθέσει σε ανεξάρτητη αρχή να αξιολογήσει τα πεπραγμένα της ανύπαρκτης διοίκησης Ταγματάρχη και μετά την αξιολόγηση του προσωπικού.

Για να δείτε πόσο αντικειμενική θα είναι η αξιολόγηση, ο Λάμπης!!! απέκλεισε από την ομάδα το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ. Δηλαδή την ΠΟΣΠΕΡΤ. Κάτι που συνιστά παραβίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς δεν υπάρχει εκπρόσωπος των εργαζομένων. Αυτό σημαίνει ότι η αξιολόγηση θα είναι έωλη και θα εκπέσει στα δικαστήρια!

Ε! εσείς εκεί στον 4ο και τους άλλους ορόφους, διοίκηση και στελέχη μην πίνετε πολύ αλκοόλ. Η μέθη της εξουσίας οδηγεί σε κραιπάλη και καταστροφή! Ρε Βασιλάκι, εσύ τίμιο παιδί, πως έμπλεξες με τα πιράνχας του Αμαζονίου;

Keywords
Τυχαία Θέματα