Ερt: πολεμος για τον ελεγχο της απο κολλεγιοπαιδα...

15:14 16/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Γ. Μαρ.
Πρίν μερικές μέρες είχαμε επισημάνει την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ραδιομέγαρο. «Η ΕΡΤ βόμβα έτοιμη να εκραγεί στα χέρια του κυβερνητικού εκπροσώπου» γράφαμε. Χάρη στη συναίνεση που βρέθηκε...
την τελευταία στιγμή στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 10-9-2012 αφου άλλαξε η ημερήσια διάταξη η έκρηξη δεν έγινε. Η φωτιά ομως έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις, αναβάλλοντας επόμενο Δ.Σ. απο τις 14-9-2012 στις 17-9-2012 την
Δευτέρα.
Οι λανθασμένες επιλογές προσώπων και αποφάσεις της Διοίκησης με πολιτικές παρεμβάσεις, απο κολλεγιόπαιδα εθισμένα στη δύναμη της εξουσίας οδηγούν την ΕΡΤ σε πλήρη διάλυση. Φαντάσματα και τρωκτικά του παρελθόντος, σταδιακά αλλά σταθερά θέτουν την ΕΡΤ υπό τον έλεγχο τους, εμπλέκοντας μάλιστα και το συνδικαλιστικό όργανο την ΠΟΣΠΕΡΤ και υπουργούς .
Τόσο ηλίθιοι είναι. Τα στοιχεία, οι αποφάσεις και οι παρεμβάσεις που έχουμε στα χέρια μας είναι συντριπτικά, αν χρειαστεί θα τα βγάλουμε ολα στη φόρα. Πρός το παρόν θα ακολουθήσουμε το μαρτύριο της σταγόνας.
Γεγονός είναι οτι αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ είναι χώρίς πρόγραμμα. Βρίσκεται υπο τον έλεγχο των Καλημέρη και Σπυρόπουλου( ιδρυτής και πρόεδρος της Story doc με χρηματοδότηση, θα έχουμε συνέχεια...) που ετοιμάζουν και την οριστική άλωση της με τις ομάδες εφόδου που έρχονται σε ολα τα επίπεδα.
Πρόγραμμα, κοστολόγια, αναθέσεις, αγορές «την δουλειά την ξέρουν καλά» με πρώτο βιολί τον Μάη αν πάει στη θέση που επιθυμεί αφού έχει και το πλεονέκτημα του ανθυπολοχαγού . Εαν επιστρέψει και ο Χ, η ομάδα θα είναι πλήρης.
Ο Νίκος Σίμος και το Δ.Σ. απλοί θεατές υπογράφουν οτι τους υπαγορεύουν απολαμβάνοντας την θέα του Υμητού απο τον 4ο όροφο. Στο βιβλίο του ο Νίκος Σίμος « Κύριε Πρόεδρε στη διαθέση σας» είναι προφητικός. Εμείς δίνουμε τον επόμενο τίτλο « Κύριοι του Μαξίμου και των εταίρων είμαι στη διάθεση σας». Θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Το Δ.Σ. της Δευτέρας 17-9-2012 είναι το πιο κρίσιμο, μετά απο αναβολές, ακυρώσεις και παλινοδίες αποφάσεων που εκθέτει ολα τα μέλη του Δ.Σ. Αδιαφορία ή ανικανότητα; Το μαγείρεμα για το αυριανό συμβούλιο μπορεί να αλλάξει πρόσωπα και θέσεις ακόμα και αναβολή αν δεν υπάρξουν, οριστικές συμφωνίες.
Στις συνεδριάσεις που παραθέτουμε, για λόγους αρχής έχουμε αφαιρέσει το επώνυμο των ενδιαφερομένων. Στα χέρια μας έχουμε και ποσά μισθών, όπως και κάποιων που διπλασιάστηκαν με παρεμβάσεις.
Πρώτη συνεδρίαση 10-9-2012, αριθμός 1053. Την υπογράφη ο Διευθύνων. Ο Πρόεδρος διαφωνεί. Βγάζει άλλη ορθή επανάληψη με την υπογραφή του.
Προγραμματίζεται νεα συνεδρίαση μέσα σε διαφωνίες και αντεγκλήσεις με αριθμό 1054 για την Παρασκευή 14-9-2012 με εκρηκτικό περιεχόμενο προσώπων για διάφορες θέσεις. Τελικά αναβάλλεται και αυτή για την Δευτέρα 17-9-2012 , με πολύ ενδιαφέρον, θα το περιμένουμε.
Το Μαξίμου και ο Σαμαράς ακούει;
Θα επανέλθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα