Ερτ: εντος της εβδομαδος χρηματα για τους «απολυμενους»!!!

13:20 2/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το ΥΠΟΙΚ και τη διοίκηση του ραδιομεγάρου, (ΕΡΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ) εγκρίθηκε το κονδύλι αποζημιώσεων απολυμένων της ΕΡΤ, που αφορά τις...
άδειες 2012 και 2013.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των απολυμένων εντός της Εβδομάδος, ανάλογα με τις ημέρες αδείας που δικαιούται-και δεν έχει πάρει- ο κάθε εργαζόμενος μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ, με μία προσαύξηση 20%.
Οι αποζημιώσεις θα δοθούν σε όλους ανεξαρτήτως, τους απολυμένους της ΕΡΤ είτε εργάζονται τώρα στην ΔΤ, η μονιμοποιήθηκαν με το νόμο Παυλόπουλου. Αν σε κάποιους δεν πιστωθεί ο λογαριασμός, αυτό σημαίνει, ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία, για την αδειά του η είναι ελλιπή και πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος.

Οι δικαιούχοι θα πληρωθούν με βάση τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, πριν την ενταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο. Όσο για τις αποζημιώσεις των απολυμένων, που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς είχε υποσχεθεί «γενναιόδωρη αποζημίωση», θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων επεξεργασίας και διαφωνιών με ιδιωτική εταιρία εκκαθάρισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα