Επτα υφυπουργοι στηριζουν το βενιζελο

08:03 8/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση με τους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς που συνιστούν την «κίνηση των επτά» στο ΠΑΣΟΚ είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος για τις εσωκομματικές εξελίξεις. Οι Φ. Σαχινίδης, Σ. Ξυνίδης, Θ. Μωραΐτης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Πεταλωτής, Μ. Όθωνας και Ι. Δριβελέγκας, οι οποίοι με κοινές δηλώσεις τους έχουν καταθέσει τη...
δική τους πολιτική πρόταση, δήλωσαν τη
στήριξή τους στον κ. Βενιζέλο.

Οι «επτά» (από την ομάδα απουσίαζε ο κ. Δριβελέγκας, ο οποίος είχε υποχρεώσεις στη Βουλή) σημείωσαν την ανάγκη να μείνει ενωμένο το ΠΑΣΟΚ, να υπάρξει συλλογικότητα στις κομματικές διαδικασίες και να διεκδικηθεί το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος δεν έθεσε στη συζήτηση θέμα διαδικασιών και υπογραφών. Να θυμίσουμε ότι οι «επτά» ζητούσαν με κοινές δηλώσεις τους να μετατραπεί η Συνδιάσκεψη σε έκτακτο συνέδριο και να εκλεγεί από αυτό το όργανο και όχι από κάλπη ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Tην υποψηφιότητα Βενιζέλου στηρίζουν επίσης οι κ.κ. Κ. Σκανδαλίδης, Π. Ευθυμίου, Δ. Ρέππας, Μ. Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μ. Παπαϊωάννου, Φώφη Γεννηματά, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Ανδρουλάκης, κ.ά.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών, οι οποίες έχουν ξεπεράσει πλέον τις 200. Με δεδομένο ότι περίπου 70-80 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου φέρονται να επιλέγουν στάση ουδετερότητας και δεν θα υπογράψουν για κανέναν υποψήφιο, τα περιθώρια για τον κ. Χρ. Παπουτσή στενεύουν πολύ.
Keywords
Τυχαία Θέματα