Επιθεση ανελ σε σαμαρα και θεοδωρακη...

23:30 25/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά και στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου ...
των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το ότι o κ. Σαμαράς μιλά για "εθνική ενότητα" την ίδια στιγμή που επιχειρεί με τη στάση του να διχάσει τους Έλληνες, φαντάζει επιεικώς γελοίο», αναφέρει
για τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ κατακεραυνώνει τον επικεφαλής του Ποταμιού για τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες με τέσσερις εν ενεργεία πρωθυπουργούς της Ευρωζώνης και τον Πιέρ Μοσκοβισί.

«Προκαλεί θλίψη η δήθεν …«μεγαλόψυχη» στάση του πρώην Πρωθυπουργού, που εμφανίστηκε και πάλι σε ρόλο Κασσάνδρας, αυτή τη φορά από τις Βρυξέλλες, όπου έσπευσε να δώσει… σκληρή μάχη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ως αντιπρόσωπος των δανειστών, αντί να συστήσει στον επικεφαλής του, τον κ. Βέμπερ, να μην συνεχίσει να κάνει bullying στον ελληνικό λαό με εκβιασμούς για Grexit.

Το ότι o κ. Σαμαράς μιλά για «εθνική ενότητα» την ίδια στιγμή που επιχειρεί με τη στάση του να διχάσει τους Έλληνες, φαντάζει επιεικώς γελοίο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε Λωτοφάγους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε επίσης στην πράξη και τα …«σοβαρά» αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους ομολόγους του των νεοφιλελεύθερων κομμάτων στα σαλόνια των Βρυξελλών και ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής του Ποταμιού. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μην αρκέστηκε μόνο να ενδώσει στις υποδείξεις των δανειστών για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα