Επιστολη στον προεδρο του δς της κτπ α.ε.

10:12 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω επιτέλους , τη νέα σύνθεση του ΔΣ της ΚτΠ ΑΕ υπό την...
προεδρία του κου Ιδομενέα Μανωλιτσάκη –Δρ φυσικής και πληροφορικής. Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια καλή και δημιουργική θητεία και να λειτουργείτε για το καλό των επιχειρηματιών - πολιτών, σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο νόμος.
Ειδικότερα θα ήθελα να ζητήσω από Εσάς Κ. Μανωλιτσάκη , ως προέδρου του ΔΣ
της ΚτΠ ΑΕ να μας βγάλετε επιτέλους από το αδιέξοδο που μας οδηγήσανε παράνομα τα προηγούμενα μέλη , με την μη πληρωμή του εγκεκριμένου μας έργου, όπως προβλεπόταν στον Οδηγό Υλοποίησης. Το έργο μας παραμένει απλήρωτο τα τελευταία 2 έτη παράνομα και πιστεύω να κατανοείτε ότι σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας και την μη αποπληρωμή του , τη ζημία που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου. Πιστεύω να γνωρίζετε ότι αναγκαστήκαμε να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος στα προηγούμενα μέλη της ΚτΠ ΑΕ , υπό την τότε προεδρία του Ακαδημαικού Κου Ιωαννίδη Αντωνίου.
Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε τα νόμιμα που προβλέπονται και να δώσετε την λύση στο πρόβλημά μας που μας ταλανίζει τα τελευταία 2 έτη. Διαφορετικά θα είμαστε και πάλι στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε και πάλι στην αμερόληπτη Ελληνική Δικαιοσύνη , με σκοπό την προάσπιση των έννομων συμφερόντων της επιχείρησής μας. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ την ρήξη μαζί Σας , απεναντίας επιθυμία μου είναι η συνεργασία και η εξεύρεση λύσης στο προαναφερθέν πρόβλημα σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις που ορίζει ο νόμος.
Στη Διάθεση Σας.

Σας Ευχαριστώ
Με Τιμή
Γκόγκος Γεώργιος
Επιχειρηματίας
Hotel Gogos - Meteora
H G
Keywords
Τυχαία Θέματα