Επισχεση εργασιας στην airfasttickets

17:07 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ
Σε περιπέτειες έχουν μπει οι εργαζόμενοι του διαδικτυακού τουριστικού πρακτορείου Airfasttickets, που διαθέτει και φυσική παρουσία στον Πειραιά, απασχολώντας τώρα 103 εργαζόμενους από 230 που ήταν στο παρελθόν...

Όπως αναφέρει ο Θάνος Βασιλόπουλος, γγ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους τρεις μήνες και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε επίσχεση εργασίας.

Στο υπουργείο Εργασίας προγραμματίστηκε τριμερής σύσκεψη για το
θέμα, όμως εκπρόσωπος της εταιρείας δεν εμφανίσττηκε.

Η σύσκεψη, υπό τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ). Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν τα όσα έχουν συμβεί και ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησής της σχετικά με την καταβολή ή όχι των δεδουλευμένων και για την τύχη της εταιρείας.

Το υπουργείο δεσμεύτηκε πάντως προς τους εργαζομένους ότι με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ θα πάρουν το επίδομα που δικαιούνται.

Όπως σημειώνει ο κ. Βασιλόπουλος «τα προβλήματα της εταιρίας κρατούν πάνω από ένα χρόνο όταν η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) είχε κινηθεί εναντίον της εταιρίας για διεκδίκηση καθυστερούμενων πληρωμών». Προσθέτει πως «υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας με τα στελέχη της εταιρίας και κανείς από το ΔΣ δεν έχει εμφανιστεί».

Το πρακτορείο δεν πραγματοποιεί πλέον καμία εργασία που να συνδέεται με την τουριστική του δράση.
Keywords
Τυχαία Θέματα