Επικουρικες συνταξεις: «οχι» σε ισοπεδωτικες λογικες επιμενει η νδ

Την αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε σκέψη για νέες οριζόντιες περικοπές συντάξεων, εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, Ν. Νικολόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, με αντικείμενο τις επικουρικές. Ο κ. Νικολόπουλος... ζήτησε από τον υπουργό τις αναλογιστικές μελέτες που έχουν γίνει και του παρέδωσε συγκεκριμένα ερωτήματα, έτσι ώστε, όπως είπε, να υπάρχει πλήρης
ενημέρωση. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση εξαπέλυσε νέες βολές κατά του κ. Κουτρουμάνη, κατηγορώντας τον ότι «δημιούργησε μείζον θέμα χωρίς να έχει κανένα σχέδιο».
«Πήρε κάποιες Αναλογιστικές Μελέτες και έκανε τα συμπεράσματά τους περικοπές συντάξεων. Χωρίς να αναζητήσει κανένα άλλο ισοδύναμο μέτρο, καμία άλλη λύση. Υιοθέτησε την ίδια - εύκολη για αυτούς, αλλά οδυνηρή για τους πολίτες - λύση των ισοπεδωτικών και οριζόντιων περικοπών», ανέφερε χαρακτηριστικά.Τόνισε ακόμη ότι «δεν υπάρχει κανένα συγκροτημένο, τεκμηριωμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο» και επανέλαβε τέλος τη διαφωνία της ΝΔ απέναντι σε «ισοπεδωτικές λογικές».
Keywords
Τυχαία Θέματα