Ενταση εξω απο το μαξιμου απο ματ και εργαζομενους στο athens ledra

13:38 8/9/2016 - Πηγή: Fimotro
Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έφτασαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι του Athens Ledra, πραγματοποιώντας πορεία από τη Συγγρού έως εκεί...

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η αστυνομία έλαβε εντολές να αποκλείσει την είσοδο της Βουλής αλλά και την Ηρώδου Αττικού που οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση
πως δεν τους δέχεται και πως «παρατάσσει την αστυνομία και μας αποκλείει», ενώ όταν επιχείρησαν να περάσουν και να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου δέχθηκαν σπρωξίματα από αστυνομικούς. Τους έλεγαν να τους αφήσουν να περάσουν και φώναζαν «τον απατεώνα γιατί τον έχετε έξω και δεν είναι στη φυλακή;».
Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και, όπως υποστηρίζουν, βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά με προβλήματα που οφείλονται στη μη καταβολή των δεδουλευμένων, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.
«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατακτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι. Οπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα